GÜNDEM:
İzmit Belediyesi, istiridye mantarı için gıda paketleme ruhsatını aldı

Üreten kent İzmit vizyonuyla hareket eden ve hayata geçirdiği üretim hamleleriyle İzmit’te yeni bir dönemi başlatan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, şimdi de istiridye mantarı üretimi ile çiftçileri destekleyecek. Üreticiyi teşvik etmek amacıyla Modern Hayvan Pazarı’nda kurulan mantar üretim çadırında besin değeri oldukça yüksek istiridye mantarı üretimine başlandı. 

RAFLARDA YERİNİ ALABİLECEK

İzmit Belediyesi çiftçilere ürün çeşitliliği hakkında örnek olarak, yeni üretim teknikleri ve ürünlere teşvik edecek olan istiridye mantarı için İzmit İlçe Tarım Müdürlüğünden gıda paketleme ruhsatını aldı. Alınan ruhsat ile birlikte elde edilecek olan ürünler piyasaya sunulabilecek ve Çınar Halk Market’te raflardaki yerini alabilecek. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku