GÜNDEM:
İşadamı Altıntaş: ' İlk yerli araba bana verilmeli!

27 Aralık Cuma Günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanıtacağı yerli otomobilin tasarım ve özelliklerine ilişkin bilgiler heyecan yaratmaya devam ederken bölgemizden bir gelişme yaşandı. Bölgemize iki tane okul yaptıran Altıntaş Şirketler Grubu Kurucusu Gebzeli Hayırveser İşadamı Muzaffer Altıntaş, ilk yerli araba üretiminde ilk arabanın kendisine verilmesi için yaklaşık 4 yıl önce Dönemin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a bunu ifade etmişti ve ondan sözünü almıştı. Altınıtaş, ilk yerli araba için start verdiren  Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu hakkın kendisine teslim edilmesini istedi. 

Bilindiğii gibi İşadamı Muzaffer Altııntaş, Ekim 2015 tarihinde bölgemizde ziyretlerde bulunarak ilk yerli arabanın TÜBİTaK MaM Yerleşkesindeki  tanıtım gününde Bakan'dan iki tane okul yaptırdııını, ilk yerli arabanın da kendisine veriilmesiini talep etmiş ve Bakan Fikri Işık'tan o gün sözünü almıştı..

Gebzeli Hayırsever İşadamı Muzaffer Altıntaş, bu konuda şu kısa açıklamayı yaptı: "Çıkacak olan ilk yerli otomobilimizin bana verileceğine dair söz verilmiştir Sn. Cumhurbaşkanımız’dan bunun gerçekleşmesi için bekliyorum"  YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
musa uslu 4 yıl önce

i̇lk yerli̇ otoya 5 mi̇lyon li̇ra tekli̇f edi̇p tali̇p olmuştu versi̇n 5 mi̇lyonu alsin bence :)

Misafir Avatar
musa uslu 4 yıl önce

http://www.milliyet.com.tr/otomobil/ilk-yerli-otomobili-5-milyona-alan-is-adami-2139400

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku