GÜNDEM:
‘'Her çalışanımız bizim için özeldir, değerlidir''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Hizmet-İş Şube Başkanı İdris Ersoy ve Büyükşehir, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçe temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir ve ilçe çalışanlarıyla Kocaelilere Gönül Belediyeciliğiyle hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Büyükakın, “Çalışanımızın emeği asla ziyan olmayacaktır. Akıttığı terin karşılığını bu zamana kadar nasıl zamanında aldıysa, bundan sonra da alacak. İşçi kardeşlerimin ailesiyle huzur ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürmesini istiyorum. Bunun için el birliğiyle gayret edeceğiz” dedi.

“ÇALIŞANLARIMIZLA BÜYÜK BİR ÇALIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ”

Yeni nesil yönetim anlayışında çalışanlarımızın daha katılımcı, fikirlerini ve önerilerini iletme de daha istekli olmalarını isteyen Başkan Büyükakın, “Sendikamız bu konuda gerekli çalışmaları yaparak, ortak akılla kent yönetimine katılmasını istiyoruz. Her çalışanımız bizim için özeldir, değerlidir. Halkımızın hizmetinde bulunurken çalışanlarımızla büyük bir çalışma içinde olacağız. Vatandaşımızın mutluluğu için Kocaeli’ni birlikte yöneteceğiz” ifadelerini sarf etti.

“DÜŞÜNCELERİNİZİ VE ÖNERİLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN”

“Hizmet-İş Şube yönetimi başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın görüşlerine, düşüncelerine, önerilerine ihtiyacımız var” diyerek sözlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Doğruya, güzele, spora, kültüre, eğitime ve tüm belediyecilik hizmetlerine dönük düşüncelerinizi sendika olarak dün nasıl bizimle paylaştıysanız, bugün de ve yarın da paylaşmanızı istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku