GÜNDEM:
GTO Meclisi'nde Cumhuriyet Coşkusu!

Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Olağan Meclis toplantısını dün gerçekleştirdi. Oda Meclis salonunda gerçekleşen oturum Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.  29 Ekim Cumhuriyet bayramı dolayısı ile Meclis bayraklarla  Cumhuriyet bayramı görüntüsü ve pozu verdi. 

ÇİLER: "GEBZE'DE 126 BANKA ŞUBESİ VAR!"

Meclis toplantısında konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı   Nail Çiler,  Gebze'de sadece GOSB’da 17 banka şubesi olduğunu ve Gebze 'de 126 banka şubesi bulunduğuna dikkat çekti. Çiler konuşmasında  tekrar Gebzelilik vurgusu yaparak  "

Bu kentte yaşıyorsak kente değer katmalıyız.’’ Dedi.

Başkan Çiler ile Eşi Sevgi Çiler.

GTO meclis toplantısına konuk olarak katılan , Vakıfbank Gebze Şube Müdürü Ali Bal öncelikli olarak güvenli çek konusunda bilgiler verdi. Bal'ın konuşmasının ardından Başkan Çiler, kendisine günün anısına bir plaket sundu. 

Ayrıca dünkü Meclis oturumunda eski meclis başkanı Nejat Karaağaçlı şirketini devrettiği için 5174 No’lu Yasa gereği meclis üyeliği düşürüldü.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku