GÜNDEM:
GTO ile VAKIFBANK Arasında Kredi Protokolü İmzalandı             

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, Vakıfbank Kocaeli Bölge Müdürü Gökhan Uyan, Vakıfbank Ticari Bankacılık Pazarlama Başkanı Ahmet Yılmaz ve Vakıfbank Gebze Şube Müdürü Ali Bal’ın katılımıyla gerçekleşen tören ile Odaya kayıtlı üyelerin finansmana kolay erişimi amaçlanırken, ayrıca bankacılık hizmetlerinden de avantajlı koşullarda faydalanabilmesi sağlanacak.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail ÇİLER, Oda üyelerinin banka tarafından sağlanacak kredi desteği ve diğer hizmetlerle güçleneceğini belirterek, “Günümüz ekonomik koşulları baz alındığında işletmelerin ayakta kalabilmesi için zaman zaman finansal desteğe başvurması gerekmekte. Kredi desteğinin de ihtiyaç duyulan bir dönemde verilmesi aynı ölçüde önem taşımakta. Umuyoruz ki bugün imzaladığımız protokol, üyelerimizin ticari hayatına katma değer sağlar” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku