GÜNDEM:
Görev başında bayramlaştılar!

Bugün Ramazan ayının birinci günü. 4 günlük sokağa çıkma yasağının ikinci gününde kamu görevlileri sahadaydı. Polis, jandarma, sağlıkçılar hepsi sahada.  Kamu görevlileri görev icabı karşılaştıkları   Çoban Mustafapaşa Camii kavşağında işte böyle bayramlaştılar. Çünük onlar 24 saat hep görevlerinin başında olan kamu görevlileri idi.

Polis ekipleri 112 Acil Servis çalışanlarına şeker ve baklava ikram ederken, izin kağıdı olup da yola çıkan vatandaşlarla, saat 14:00 itibariyle serbest dolaşım izinleri olan  65 yaş ve üstü vatandaşlara da şeker ve baklava ikramında bulundular. Bizde görev başında  bulunan tüm kamu görevlilerinin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlıklı şekilde geçirilecek olan nice bayramlar diliyoruz. YILMAZ IŞIK

Güvenlik görevlileri izin belgesi olup da yola çıkan vatandaşlara da şeker ikram ettiler!

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku