GÜNDEM:
Gebze'ye Yeni Bir Heyecan Geliyor. 'ALTIN ANAHTAR AKADEMİ”


Sigortacı İbrahim Erata ve Eğitimci-Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Halük Öztekin  işbirliğiyle, Gebze için hayati önem taşıyacak olan kişilerin ve kurumların Kişisel Eğitimi konusunda çalışma yapacak ve süreklilik arz edecek şekilde planlaması yapılan ve adının “ALTIN ANAHTAR AKADEMİ” olması planlanan yeni bir yapının temelleri 29 ŞUBAT 2020 tarihinde Gebze Holiday Otelde atıldı.


Yeni oluşturulacak yapı hakkında bilgilerin verildiği kahvaltılı toplantıda sigorta ve pazarlama konusunda çalışan iş sahipleri ve misafirler hazır bulundular. Konuşmacı Halük ÖZTEKİN, mesleği ne olursa olsun eğitim olmadan başarıya ulaşmanın mümkün olmadığını, daha fazla kazanmak için yapılan iş hakkında geniş bilgi sahibi olunması gerektiğini, hatta dünyadaki en son gelişmelerin takip edilmesini ve zamana ayak uydurma noktasında sürekli eğitimlerin alınmasının vazgeçilmez olduğunu söyledi.
Ayrıca kurulacak yapı ile istekli kurum ve kuruluşlara her türlü eğitimlerin verileceği bilgisi paylaşıldı. Bu konuların; “Farkındalık-Özgüven-Başarı-Zaman Yönetimi-Stres ve Öfke Kontrolü-İletişim-Satış ve Pazarlama-Yaratıcı Düşünmek-Kendini Disipline Etmek-Yenilenme Çalışmaları ve ihtiyaç duyulan diğer konular” olarak açıklandı.
Gebze’de önemli bir hizmeti yerine getireceğine inandığımız “ALTIN ANAHTAR AKADEMİ” ye şimdiden hayırlı olsun diyoruz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku