GÜNDEM:
Gebzeliler, dinamiti Başkan'a şikayet ettiler

Gebzeliler, Gebze  Merkez'de  yer altında ilerlemek için dinamit patlatan Gebze-Darıca Metrosu'nu yapan müteahit firmayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükkakın'a şikayet ettiler. Konuyla ilgili  olarak gazetemize dert yanan Gebzeliler, " Son günlerde şehrin en merkezi yerinde  Han, Hamam, Çeşme, Tarihi Kervansaray ve Tarihi Çoban Mustafapaşa Camii gibi çok değerli tarihi eserlerin  bulunduğu kısımların tam alatında dinamit patlaatma süretiyle ilerleyen Gebze Metrosu inşaatında sürekli olarak dinamiit patlatılması bizleri çok tedirgin ediyor...Bu hususu Metro Projesinde oldukça hassas olduğunu bildiğimiz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'a duyuruyor ve şikayet ediyoruz. Proje Büyükşehir'den Bakanlığa geçti ancak Büyükşehir'in burada kontrolör olarak devreye girmesi lazım. Başkanımız devreye girmeli ve bu dinamit patlatılma işinin sonlandırılmasını istiyoruz" dediler.

Gebzeliler: "Kontrollü olarak patlatıldığı ifade edilen ancak her dinamit paatlatılmasında büyük sarsıntılar hisseden Gebzeliler: " İnanın bu kısımda çok eski ve tarihi binalar var. Üstelik tarihi yapılarımız mevcut. Böyle şey olur mu? Tüm yetkililere sesleniyoruz, biraz önce bu olumsuzluk son bulsun" dediler.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku