GÜNDEM:
Gebzeliler alışverişte: Çarşı'ya insan, caddelere araba yağdı!

Bugün 4 günlük bayram kısıtlaması öncesindeki son gün. Cuma günü olması dolayısıyla kurulan semt pazarları ile marketlere ve alış veriş merkezlerine insan seli yaşandı. Gebzeliler bugün adeta Çarşı'ya akın etti. Kurulan semt pazarları ile marketlere insan yağdı, yollarda trafik her zamankinden daha fazla sıkıştı.

GEBZE MERKEZ'DE İNSAN SELİ

Bu yıl korona virüsü yüzünden sokağa çıkma yasağı kısıtlaması ile Ramazan bayramlarını evlerinde geçirecek olan Gebzeliler, alış veriş için  kısıtlamadan önce son gün olan Cuma gününe (Bugüne) bırakınca  vatandaşlar alışveriş merkezleri ile marketlere hücum ettiler.

PAZARLAR DOLDU TAŞTI...

KISA SÜREDE SEBZE VE MEYVE TÜKENDİ...

Bir çok yerde özellikle pazarlardaki tezgahlarda sebze ve özellikle yazın en favori sebzesi olan domates kısa sürede tükenirken, vatandaşların  marketlere de hücum etti ve alışverişlerini kalabalık ortam içinde  sosyal mesafe de aşılarak yapma durumunda kaldıkları görüldü. Alışveriş talebi nedeniyle pek çok sebze ve meyvenin kısa zamanda tükendiği gözlendi.

TRAFİK DAHA ÇOK SIKIŞTI

Gebze şehir trafiğinin bugün kısıtlama öncesi son gün olduğu için her zamankinden daha fazla sıkıştığı gözlendi. Pek çok araç kırmızı ışıkta bekleken uzun kuyrukların oluştuğu görüldü. Uzun kuyruklar oluşturan bazı araçların sabırsız sürücülerinin kırmızı ışıkta sürekli klakson çaldıkları da gözlendi.

BAYRAM KISITLAMASI  BU GECE YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR

Bilindiği gibi, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı süresince Koronavirüs (Covid-19) salgınının halk sağlığı açısından oluşturabileceği riskleri yönetebilmek adına alınabilecek ek tedbirler 18.05.2020 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde değerlendirilmişti. Buna göre 22.05.2020 (Bugün) ;  saat 24.00 itibari  ile bayram süresince sokağa çıkma  yasağı kısıtlaması başlıyor ve kısıtlama 26.05.2020 tarihi (Salı Günü) saat 24.00 arasında gerçekleşecek. Kısıtlama  81 ilimizi kapsıyor ve bu illerimizde bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları kısıtlanacak. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku