GÜNDEM:
'Gebze'nin geleceğini doğru planlayacağız'

Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Büyükgöz, "Hayata geçireceğimiz projelerle Gebze'yi inşa ve ihya edeceğiz" dedi.

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze'yi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyen Büyükgöz, "Doğru planlamayla, doğru zamanda, doğru projeler hayata geçireceğiz. Gebze'nin geleceğini planlayacağız" dedi.

NESLİ İHYA ETMEYİ UNUTMAYACAĞIZ
Açıklamalarında şu sözlere yer veren Büyükgöz, "Bir şehri imar ederken, o şehirdeki nesli ihya etmeyi unutsanır, gün gelir ihmal ettiğiniz o nesil, imar ettiğiniz o şehri talan eder. Biz Gebze'yi imar ederken, nesli ihya etmeyi unutmayacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize öncelik veriyoruz. Onlar bizim için değerli. Onların vakit geçirebileceği alanlar yapacağız. Şehri planlarken sosyal ve kültürel bir belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız" dedi.

BELEDİYECİLİK AK PARTİ'NİN İŞİ
Gebze'yi 2023 vizyonuna hazırlayacaklarını söyleyen Büyükgöz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi belediyecilik AK Parti'nin işi. AK Parti döneminde Gebze'ye ve AK Parti belediyeciliğinin olduğu her noktaya büyük yatırımlar yapıldı. Gün geçtikçe şehrin yeni ihtiyaçları ortaya çıkar. Biz bu ihtiyaçları biliyoruz. Bu ihtiyaçları karşılayacak parti yine AK Parti'dir. Yaparsa yine AK Parti yapar" ifadelerini kullandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku