GÜNDEM:
Gazeteci Yüksel Ercan'dan Belediyelere 'Düğün Salonu İkramı' Önerisi!

İZMİT BELEDİYESİ BİR ADIM DAHA ATMALI
İzmit Belediye meclisi son derece harika bir karar alarak daha önce 550 ila 1100 lira olan Düğün salonu ücretlerini 1 liraya indirdi.
Türkiye'deki Ekonomik kriz çocuklarını evlendirecek herkesi perişan ediyor, Özellikle salon kiraları ve salondaki ikramlar düğün sahiplerine de evlenecek gençlere de kabus dolu anlar yaşatıyor.
Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığındaki İzmit Belediyesi bir adım daha atmalı Düğün ve Nikah salonlarındaki ikramları da ücretsiz yapmalı, Bunu da belli bir standarda bağlamalı, Lüksten-şatafattan uzak, Düğün sahiplerini de katılanları da hayal kırıklığına uğratmayacak bir menü ile "Salon ve İkram giderlerini" tarihe karıştıracak bir adım atmalı.
Belediyelerin kırkı kırk yerde gidiyor, Herhangi bir birimin yaptığı aşırı harcamalardan kaçınılarak yapılan bir iktisat ile Düğün salonlarındaki ikram sorunu da çözüme kavuşturulmuş olabilir.
2 bin lira emekli maaşı bile alamayan, bu maaş ile de çocuğunu evlendirmeyi düşünen bir Anne yada Baba'ya bundan daha büyük nasıl bir iyilik olabilir.?
Halka hizmet dediğiniz başka nedir ki.?

HİÇ KİMSE İZMİT BELEDİYESİNİ TRİBÜNLERE OYNAMAKLA SUÇLAMASIN, HALKA HİZMETİN PARTİSİ OLMAZ..
İzmit Belediyesinin Düğün ve Nikah salonu ücretlerini 1 liraya indirme kararını sonuna kadar destekliyor ve başta Büyükşehir olmak üzere 11 İlçe belediyesinin de aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.
Siyaset insan için yapılır, Belediyeler çok küçük dokunuşlarla Emekli ve Dar gelirli vatandaşların hayatlarını çok büyük oranda değiştirebilirler, Düğün ve Nikah salon ücretleri ve salonda davetlilere yapılacak ikramlarında ücretsiz olması partili-partisiz herkesi memnun edecektir.
Belediyeler yıllardır yaptıkları "Sünnet Şöleni" organizasyonları ile dar gelirli halkın bütçesine zaten katkı sunuyorlar,Ancak asıl dert büyük sıkıntı Düğün ve Nikahlar.
Hepimiz bu meseleye particiliğin dışında bakalım, Siyasetçi kendisine çeki düzen versin, Yerel yönetimler belli müteahhitleri zengin etmekten vaz geçsin, Merkeze halkı koysunlar, Vatandaş olarak bizde rahat nefes alalım.
İzmit Belediye meclisi bu konuda son derece önemli bir adım attı, Şimdi sıra Büyükşehir ve 11 İlçe Belediye meclisinde.
Özlemle bekliyoruz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku