GÜNDEM:
Frenci Ömer yine yaptı yapacağını: Bu kez sağlıkçılar için kampanya başlattı

Gebze'nin tanınmış esnaflarından ve iş insanlarından olan, Tatlıkuyu mahallesinde Oto Fren Sistemi  işyeri bulunan  Ömer Emiroğlu, 30 Ağustos'a kadar sağlık çalışanlarının araçlarına yapılacak fren hizmetlerinden işçilik ücreti almayacağını söyledi.

Geçtiğimiz dönemlerde özellikle kamuda çalışan ve görev yapan (Polis, öğretmen, asker, şehit aileleri ) gibi  kamu görevlileri için  başlattığı indirim kampanyaları ile tanınan Emiroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, servisindeki işlemlerde sağlık çalışanlarına malzemeyi maliyetine vereceğini kaydetti.

SAĞLIKÇILARA BÜYÜK İNDİRİM

Konuyla ilgili olarak bu kampanya ile ilgili bilgi veren Ömer Emiroğlu, "Kampanyadan araçlarına üzerlerine ruhsatlı olan tüm sağlık çalışanları faydalanabilecek. Daha önce de benzer bir projeyi polisler, jandarmalar, öğretmenler ile gazi ve şehit aileleri için de yapmıştım. Bu hizmetten faydalanmak isteyenlerin, 0262 643 28 28 ve 0262 644 28 28 numaralı telefonlardan randevu almaları gerekiyor." dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Kerim 4 yıl önce

Tebrik ederim Allah işini gücünü rast getirsin abim hizmetinde basarilar dilerim

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku