GÜNDEM:
Fethi Satıcı, yazı ailemize katıldı

Türkiye Güreş Federasyonu “ONUR KURULU” ve ”BASIN KURULU” üyesi, Uluslararası Gazeteci-Yazar Fethi Satıcı gazetemiz yazı ailesine katıldı.

Özellikle Balkan ülkelerinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin de (KKTC) gazetecilik görevinde bulunan Fethi Satıcı Anadolu Ajansı(A.A), Türkiye, Akit, Vakit, Son Havadis ve Tercüman gazetesinde muhabirlik yaptı.

ALTIN KEMER SAHİBİ

Yurt içinde, yurt dışında önemli haberlere imza atan Fethi Satıcı, Türk sporuna sporcu, yönetici ve gazeteci olarak katkı ve desteklerinden dolayı Çanakkale Seramik Fabrikaları Başbayisi ve 1990 yılı Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşleri ağası Murat Köse tarafından ALTIN KEMER ile ödüllendirildi ve Türkiye’nin ilk ALTIN KEMERLİ Gazetecisi ünvanını aldı.Haber ve Fotoğraf dallarında 1., 2. Ve üçüncülük ödülleri kazanan Fethi Satıcı 18 yaşında 1960 Roma Olimpiyatları Greko-Romen Güreş Milli Takımı kampına alınan ilk genç güreşçi olarak spor tarihine geçti.

Fethi Satıcı , gazetemizde özellikle Nostaljik, Spor ve Karma haberlerle okurlarımızla köşesinde buluşacak. Deneyimli meslektaşımıza aramıza katılmasından dolayı Teşekkür eder, sağlık ve mutluluklar dileriz

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku