GÜNDEM:
Erat: ' Yenikent pazarı işi çözümlenme aşamasında!'

Bugün Mevlana'da kurulan Cuma Pazarı'nı dolaşan ve pazarcı esnafı ile bu konuda  görüşmeler yapan Başkan Erat, daha sonra Belediye yönetimini de ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

NAKİT SIKINTISI ÇEKEN ESNAFIMIZA TAKSİTLİ KOLAYLIK SAĞLANSIN!

Esnafla ve Belediye yönetimi ile görüştükten sonra 120 pazarcı esnafının tezgah kurmasına karar verilen Gebze Yenikent Cumartesi Pazarı için gazetemize özel açıklamalarda bulunan Gebze Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erat, " Pazarcı kardeşlerimizin, üyelerimizin herhangi olumsuz bir bir bakış açıları yoktur bu anlamda, yerini alabilen pazarcı arkadaşlarımız bu pazarımızda yerlerini alacaklardır. Parası olan peşin olarak yerlerini aldı Yenikent pazarında, nakiti olmayan arkadaşlarımız ise belediye yönetimimizden taksitli avantaj talebi var.

SELAMET BAŞKANIMIZ BÜYÜK GAYRET SARF EDİYOR

Belediye Başkan Yardımcımız Selamet Güner Bey bu konuda azami gayretler gösteyiyor kendisine arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Selamet Başkanımız bize bu konuda Güney Afrika ziyaretinde bulunan Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Başkanımız döndükten sonra kendisine son duruma aktaracağını belirterek pazarın biran önce açılması işinin sonuçlanacağı bilgisini verdi ve biz bu işin inşallah çok güzel sonuç vererek, kuralarımızı bayram havasında çekip yine  pazarımızı yine bayram havasında açılışını yapacağız inşallah" dedi. YILMAZ IŞIK

Pazarcılar Odası Başkanı Erat, bugün Cuma Pazarında Gazeteci Yılmaz Işık'a açıklamalarda bulundu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku