GÜNDEM:
Emek Partisi Trelleborg Grev Ziyaret

EMEK Partisi (EMEP) Gebze İlçe Örgütü, toplu sözleşmede anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkan Petrol-İş üyesi Trelleborg işçilerine dayanışma ziyaretinde bulundu.

SİYASAL MÜCADELEYİ GELİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ”

Grevlerinin 6. Gününde Trelleborg işçilerini ziyaret eden EMEP Gebze İlçe Örgütü adına konuşan İlçe Başkanı Hasan Atik, “Mahallelerde, işyerlerinde Trelleborg işçilerinin neden greve çıktığını, taleplerini anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. İşçilere yönelik baskılar sadece ekonomik olarak değil siyasal olarak da gelişiyor. Biz işçiler, siyasal mücadeleyi de geliştirmek zorundayız. Bunu da dayanışmayı büyüterek, sınıf olarak örgütlenerek başarabiliriz” dedi. Gösterdikleri dayanışma için EMEP’e teşekkür eden İşyeri Temsilcisi Dursun Karataş ise “Üretime geldiği zaman Avrupa standartlarını örnek veriyorlar ama iş ücrete geldiğinde önümüze gerçek olmayan enflasyonlar üzerinden zam önerisi getiriyorlar. Bizim kıdem ortalamamız 13 yıl. Ücretlerimizin yüzde 40’ı vergiye gidiyor. Biz haklı davamız için buradayız ve greve devam edeceğiz” dedi. (Gebze/EVRENSEL)

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku