GÜNDEM:
Deprem Gerçeği Gebze'de anlatıldı

Gebze'de Protokolün ve bölge halkının yoğun ilgisi ve katılımıyla Deprem Eğitimi ve Anma Yürüyüşü programı gerçekleştirildi. TMMOB'a bağlı odaların Gebze temsilcilikleri, Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası, 17 Ağustos Depreminin 20. yılında Deprem Eğitimi ve Anma Yürüyüşü’ gerçekleştirildi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Selamet Güner, TMMOB Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Kadı, Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Sinan Yücel, Mimarlar Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Nilay Çelikel, AKP Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ile çok sayıda davetli  katıldı.  Profgramda ilk olarak ikonuşan İnşaat Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilci Ahmet Kadı : “Depremle mücadelenin ilk adımı depremi anlayabilmektedir. Bölgemiz yüksek miktarda afet riski içermekte. Bizler geçmişten ders alıp, yönünü geleceğe dönen mühendisler olarak; genel ve yerelde afet eylem planlarının hazırlanması, hazır olanların ise revize edilmesi, bunların da belirli aralıklarla çalışabilirliğinin kontrol edilmesi gerekiyor." dedi. Programda bir konuşma yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,  17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde yaşadığımız acıların hala taze olduğunu dile getirerek, deprem gibi doğal afetlerin bizler tedbir almadığımız sürece insan hayatının ve ekonomik kalkınmanın önündeki en önemli tehditler olarak kalacağını vurguladı. 
Depremi en yakından hissedenlerden biri olan Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak başarılarla dolu yaşam öyküsünü ve Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu tedbirlerle ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştılar.
Programda, Deprem şehitlerimizi bir kez daha hatırlamak ve farkındalık yaratmak için, program sonrası tüm katılımcılarla anma yürüyüşü gerçekleştirildi...

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku