KÜLTÜR-SANAT:
​​​​​​​Başkan Büyükakın, Nuri Pakdil'le bir araya geldi

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yoğun bir ilgiyle kapılarını açan 11.Kocaeli Kitap Fuarı’nda sevenleriyle bulaşan ve kitaplarını imzalayan Yedi Güzel Adamın efsane isimlerinden Nuri Pakdil’i standında ziyaret etti. Eşi Figen Büyükakın ile birlikte Pakdil’e yakın ilgi gösteren Başkan Büyükakın, usta yazarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Büyükakın, ülkemiz gençliğine örnek gösterdiği Pakdil’le birlikte Kocaeli Kitap Fuarı’nın kat ettiği büyük mesafenin çok önemli olduğunu dile getirerek, “Kocaeli Kitap Fuarı, Türkiye’de modeldir” dedi.

“KÜLTÜR VE SANAT ESERLERİNE İTİBAR EDENLERİN ADRESİDİR”

‘’Zenginliğiyle kitleleri kendi içine alan Kocaeli Kitap Fuarı her yıl çok değerli yazarları ve konukları içinde barındırıyor’’ diyen Başkan Büyükakın, “İşte bu yıl bir kez daha Nuri Pakdil büyüğümüz aramızda. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kitap fuarımıza tüm yazarlarımız ve konuklarımız gibi büyük şeref verdiler. Türkiye dünya üzerindeki etkinliğini artırırken kültür ve fikir alanında da kendisini özgürleştirmiştir. Kocaeli Kitap Fuarı her türlü fikri içinde barındıran kitap, kültür ve sanat eserlerine toplu halde özlem duyanların adresidir” açıklamasını yaptı.

“HAYATLARI BOYUNCA TAŞIYACAKLARI BİR EN BÜYÜK HAZİNEDİR”

Kocaeli Kitap Fuarı’nın kente kattığı değerin önemini de vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Kitapların kokusunu özleyenleri burada görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle çocuklarımızın kitap kokusuna alışmasını da ayrı bir değer olarak görüyorum. Yazarlarımızı ve kıymetli büyüklerimizi burada görmeleri onların yaşamlarına katacağı kıymet hayatları boyunca taşıyacakları bir en büyük hazinedir” ifadelerini sarf etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Değirmendere’de muhteşem konser
Geçtiğimiz akşam Değirmendere Çınarlık meydanında çok özel bir konser gerçekleştirildi. "Minibüs...

Haberi Oku