GÜNDEM:
DARICA SON MECLİSİNİ YAPTI

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Karabacak, Darıca’da 15 yılda çok güzel yatırımlara imza atıldığını söyleyerek,  “Bu meclis grubuyla takdire şayan işler yaptık. 15 yılda Darıca gözle görülür şekilde değişime uğradı. Bu değişimi birileri görmeyebilir. Milletimiz memnuniyetini bize hem sandıkta hem de sokakta teşekkür ederek sunmakta. Siyasette görev değişiklikleri her zaman olacaktır. Biz burada 3 dönem 15 yıl oylarımızı yükselterek rekoru kırdık. 2004 yılında 80 bin nüfuslu bir belde vardı, Yüzde 34 oyla seçildik. Darıca’nın ilçe olmasıyla 2009’da tekrar aday gösterilip Yüzde 37 ile iş başına geldik. 2014’de Yüzde 50 alarak çalışmalarımıza başladık. Bizlere bugüne kadar inanan ve güvenen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.  

Toplantıda Ak Parti ve CHP grupları adına da birer veda konuşması yapılırken, toplantı gündem maddelerinin okunarak karara bağlanması ile son buldu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku