GÜNDEM:
Darıca'da Bayram hazırlıkları tamam

Darıca Belediyesi Ramazan Bayramı öncesi ilgili birimlerdeki hazırlıklarını tamamlayarak, vatandaşların huzur içinde bir bayram geçirmesi için çalışıyor.

İlçede yaşayan vatandaşların huzuru için Darıca Belediyesi’nin tüm hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Başkan Karabacak, Ramazan ayı boyunca Darıca Belediyemizin bütün ekipleri halkımızın huzur içinde bir ay geçirmesi için çalıştılar. Mahalle iftarlarımız, sahildeki etkinliklerimiz, Osmanlı Şerbeti ikramlarımız ve son olarak Kadir Gecesi’nde 10.000 kişilik toplu iftar yemeğiyle birlikte diğer etkinliklerimizle birlikte halkımıza hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

MEZARLIKLARA ARAÇ KALDIRILACAK

Darıca Belediyesi’nin bütün birimlerinin bayrama hazır olduğunu ifade eden Başkan Karabacak,  “Zabıta Müdürlüğümüz tarafından ramazan ayında artarak devam eden gıda ve temizlik denetimleri bayram öncesi artarak devam ediyor. Bayram boyunca zabıta ekiplerimiz vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendirerek vatandaşın huzurlu bir bayram geçirmesi adına çalışmalarını sürdürecek. Bunun yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğümüz başta ana arteller olmak üzere, cami ve çevrelerinin temizliğini yapıyorlar. Mezarlıklar Müdürlüğü de aynı şekilde mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Arefe günü ve bayramda Balçık Mezarlığı’na araç kaldırarak vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini rahatlıkla yapmalarını sağlayacağız. Vatandaşlarımız her türlü istek, talep ve şikayetlerini 0532 308 41 41 numaralı Whats App ihbar hattımıza iletebilirler. Şimdiden Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” diyerek Darıca Belediyesi olarak bayrama hazır olduklarını ifade etti.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku