GÜNDEM:
Cumhurbaşkanı bugün Gebze'de...Cuma namazını kılacağı Ç.Mustafapaşa'nın etrafı ve Camii kapatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın girişimiyle 2017 yılında Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG) protokolü imzalandı. Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Zorlu Grubu ortaklığında 25 Haziran 2018’de kurulan şirketin faaliyetleri, Gebze’deki Bilişim Vadisi’ne taşındı. TOGG tarafından elektrikli ve bağlantılı araçlar tasarlama ve inşa etme, emisyonları sıfırlayarak, sürdürülebilir gelecek oluşturma hedeflendi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü tanıtımının ardından aracı kullanarak, Osmangazi Köprüsü'nden geçmesi bekleniyor..

GEBZE'DE  Ç.MUSTAFAPAŞA CAMİİ VE KÜLLİYESİ ETRAFINDA POLİS DAHA SABAH VAKTİ SIKI ÖNLEM ALDI

Camiye çıkan Yeni Bağdat ve İbrahim Ağa Caddeleri tümüyle trafiğe kapatıldı, cadde boyunca tüm çıkışlara polis memurları görevlendiirildi.

 Bu sebeple bölgemize gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazını Çoban Mustafapaşa Camii'nde kılacağı için cami etrafı ve camiye çıkan tüm yollar polis tarafından barikatlarla kapatıldı, caddelere adım başı polis memuru konuşlandırıldı. Yeni Bağdat caddesi ve İbrahim Ağa Caddeleri üzerinde güzegahı bulunan halk otobüsleri  başka caddelere yönlendirildi, merkeze gidecek olan vatandaşların çoğu Aksesapağından itibaren Çarşı'ya yürümek zorunda kaldı.

Yeni Bağdat caddesi sabahtan itibaren tümüyle trafiğe kapatılınca, cadde bööyle görünüm aldı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Mehmet 4 yıl önce

Cuma namazını Tübitak'da kılabilirdi illa merkez camii niye

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku