GÜNDEM:
Çocuk Maratonu'nda startı Hürriyet verdi

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Cephanelik Stadı’nda Çocuk Maratonu düzenledi. 7 – 14 yaş arası çocukların maraton koştuğu, birçok spor dalında aktivite ve gösterilerin gerçekleştiği etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor Müdürü Mithat Ağa, Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, Durhasan Mahalle Muhtarı Ünal Turan, Bekirdere Mahalle Muhtarı Cihat Önen, Fethiye Mahalle Muhtarı İsa Altıntaş, amatör spor kulübü başkanları ve sporcuları, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

STARTI HÜRRİYET VERDİ

İzmitli onlarca çocuğun ve ailelerin yer aldığı etkinlikte çocuklar gün boyunca animasyon ekibi ve şişme oyun gruplarıyla eğlendi. İzmit Belediyespor Karete Takımı, İzmit Belediyesi Jimnastik Takımı ve İzmit Belediyespor Teakwando Takımı gösterileriyle izleyenleri büyüledi.  Farklı spor aktivitelerini antrenörler eşliğinde gerçekleştiren çocuklar daha sonra maraton koştular. Maraton koşusunda startı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet verdi. Maraton koşan çocuklara ödüllerini teslim eden Hürriyet, kendilerine spor ve eğitim hayatlarında başarılar diledi. 

ZAFER COŞKUSUNU TAÇLANDIRDIK

Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Böylesi cıvıl cıvıl bir Zafer Bayramı kutlamasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızı, geleceğimizi böylesine coşkulu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Zafer coşkusunu çocuklarla taçlandırmak, onların parlayan gözleriyle bu coşkuyu yaşamak çok kıymetli. 

ÇOCUKLARIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Biz istedik ki çocuklar zafer coşkusunu doyasıya ve hissederek yaşasın. Bu yüzden onlar için çok güzel bir Çocuk Maratonu düzenledik. Çocuklarımızın sporda ve sanatta başarılı olması hem kendileri hem de bu kentin marka değerini yükseltmesi adına çok önemli. Biz çocuklarımızı her anlamda desteklemeye devam edeceğiz. Onların daha başarılı bireyler olabilmesi adına aktivitelerde yer vermeye devam edeceğiz. 

“BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ÇOCUKLAR”

Biz bu sene 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı önce çocuklar kutlasın istedik ve Çocuk Maratonu’nu organize ettik. Çocuklar birbirleriyle kaynaşsın, coşkuyla bu anlamlı bayramı kutlasınlar istedik. Ben özellikle ailelere çok teşekkür ediyorum. Bu ülkenin geleceklerine sahip çıktığınız için sizlere minnettarım. Bayramınız şimdiden kutlu olsun çocuklar, doyasıya kutlayın. Nice zaferlere, nice bayramlara. Bütün milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

KAPANIŞI ‘SAHNE İZMİT’ YAPTI

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında günün kapanışını Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu yaptı. Sahne İzmit ekibinin ülkemizin birçok yöresine ait oyunları sergilediği gösteri nefesleri kesti. Bayram ruhunu doyasıya yaşayan minikler gösteriyi Fatma Ablalarıyla birlikte çimlere oturarak izledi. İzleyenleri büyüleyen gösteri misafirlerden büyük alkış topladı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku