GÜNDEM:
Cimnastik Kulübü'nden Koronavirüs Toplantısı

Kulüp Başkanı Tolga Havuç’un talimatıyla kulübün tüm salonlarında başarıyla görev yapan idareciler ve antrenörlerin bir araya gelmesiyle yaklaşık 3 saatlik bir toplantı gerçekleştirildi…

Toplantıda ana gündem maddesi Koronavirüsü olması nedeniyle ilk olarak genç Başkan Havuç, kulüp olarak almış oldukları önemleri ve tedbirleri bilgi  kirliliği olmaması adına antrenörlere ve idarecilere anlatarak fikirlerini aldı…

Toplantının ilerleyen saatlerinde ise sporcuların devamlılığı, verilen arada sağlanacak olan motivasyon destekleri, salgının bitimiyle birlikte yapılacak olan antrenman programları ve salgınla alakalı gündelik gelişmeler ele alındı…

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Tolga Havuç: ‘Öncelikle tüm ülkemize ve dünya insanlığına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Kulüp olarak en ufak şeylerde bile çok hızlı bir şekilde tüm ekibimizle bir araya geliyor, ortak akıl yürüterek kararlar alabiliyoruz. Bu sebeple tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi arz ediyor, ekibimizle gurur duyuyorum. Ekibimizle yapmış olduğumuz görüşmde  Virüs salgını yüzünden antrenmanlarımız ve çalışma programlarımız aksaması, planlarımızın sekteye uğraması sebebiyle temel hedefimizi sporcularımızın sportif motivasyonlarının azalmaması yönünde belirlemiş olduk. Durum ile alakalı birçok strateji geliştirerek çeşitli kararlar aldık.’ Dedi.

Toplantıda alınan kararlar ise;

-Tüm sporcularımıza online hizmet vererek bilgilendirme ve ev ödevleri verilerek takip edilecektir, bu sebeple psikolojik motivasyon sağlanacak ve fiziksel olarak düşüş minimize edilecektir.

-Virüs başta olmak üzere devamlılık, antrenman başlangıcı gibi idari konularla alakalı velilere yapılacak her bilgilendirme yönetim kurulu adına tek merciden yapılacaktır.

-Antrenörler zaman zaman internet üzerinden sporcularla görüşebilecektir.

-Antrenörler internet üzerinden velilere kısa kısa antrenman bilgisi vererek bilinçlendirmeye yönelik faaliyetler yapılacak, sporculara evlerinde yanlış bir uygulama yaptırılmasına engel olunacaktır.

-Kulüp idaresi salonlarda virüse karşı yapılacak her türlü önemler ve faaliyetlerde antrenörlere ve velilere detaylı bilgi verecektir.

-Ülkemizde hayat normale döndüğünde ise antrenmanlar başlatılacak ve tüm velilerle guruplar halinde toplantılar yapılarak teknik ve idari bilgiler verilerek karşılıklı fikir-alışverişi yapılacaktır.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku