GÜNDEM:
Çiler'den İş Güvenliği Haftası  Mesajı

"Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) verilerine göre dünyada her yıl 3,2 milyondan fazla insan iş kazaları ve meslek hastalıkları nedeniyle hayatını kaybediyor. Dahası, her yıl 160 milyon yeni meslek hastalığı vakası ve 300 milyon ölümcül olmayan iş kazası vakası bildiriliyor. Sanayinin başkenti olan bölgemizde meydana gelen kazaların da ülkemiz istatistiklerinde bulunan yerinin yüksek olması üzücüdür.

            İş sağlığı ve güvenliğinin önemine dikkat çekilmesi, kazalar ve meslek hastalıklarının önlenmesi amacıyla 1987 yılından beri 4 – 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan İş sağlığı ve Güvenliği Haftası; çalışanlarımızın gerek işgücü gerekse verimli olabilmesi açından güvenli ve sağlıklı koşullarda çalışabilmelerini vurgulayan bir haftadır.

Alın teri ve özverisiyle, gece gündüz demeden işlerini yürüten çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği her şeyden önemlidir. Tüm çalışanlarımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda işlerini sürdürebilmeleri dileğiyle, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’ nı kutlar, bu önemli görevin bilinci içerisinde olmamızı dilerim."

           

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku