GÜNDEM:
Çiler'den Bilişim Haftası Mesajı

"Bölgemiz, bilişimin üssü bir bölge konumundadır. Çok sayıda Ar-Ge, Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezine ev sahipliği yapan bölgemize Gebze Ticaret Odası olarak Bilişim Vadisi’ nin de kazandırılması konusunda öncülük eden kuruluşlardan biri olduğumuz için gururluyuz. Bilişim teknolojilerini yakından takip eden ülkelerin kalkınma hızlarını arttırmakla birlikte, toplumlarda yaratıcı, esnek, yenilikçi düşünce tarzını oluşturacakları ve yine teknolojik gelişime uyum sağlayacakları düşünüldüğünde bölgemiz, bünyesinde barındırdığı kuruluşlarla bu değişim ve dönüşümün en önemli destekçisidir.

Bilişim teknolojileri, özellikle son yıllarda ortaya koyduğu ürünler ve gösterdiği inanılmaz yeniliklerle, insan hayatını ve iş dünyamızı her anlamda etkilemiştir. Bu nedenle, bilişim teknolojilerinin önemine dikkat çekerek çağımıza ayak uydurmanın anlatıldığı Bilişim Haftası’ nı her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutluyoruz.

Teknolojinin ve toplumumuzun birbirini tamamlaması ve desteklemesi; bilişimin iş dünyamıza, sanayicimize ve üretim süreçlerimize daha çok dahil olarak bu alanlara kolaylıklar getirmesi dileğiyle, Bilişim Haftası’ nı kutlarım.2

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku