GÜNDEM:
Çiler:' Çocuklara hayvan sevgisini aşılamamız lazım!'

"Hayvanlara gösterdiğimiz ilgi; bizlerde yardımlaşma, iyilikseverlik ve sevgi gibi duyguları geliştirdiği gibi, bir ulusun insani gelişim kriterini gösteren önemli bir durumdur.

Doğayı birlikte paylaştığımız hayvan dostlarımızın, doğanın dengesinin korunmasında önemli bir yeri olduğu ve doğanın bütün canlıların denge içinde yaşamasıyla güzelleştiğini bir kez daha hatırlama ve hatırlatma imkanı bulduğumuz bu özel günde; onların korunması konusunda hepimizin en yüksek hassasiyeti göstermesi gerekmektedir. Köy hayatında yaşamın hep içinde olan hayvanlar, şehirleşmeyle beraber bizlerden ayrı düşmüşlerdir. Bizler, ev yaparken kuşların su ihtiyacını, yuvalarını düşünen atalara sahip olduğumuzun bilinciyle çocuklarımıza hayvan sevgisini de aşılamalıyız.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyor, bu güzel canlılara yapılan eziyetlerin son bulması dileklerimle, yaşama haklarının korunması ile sağlıkla ve refah içinde yaşayacakları bir dünya diliyorum."

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku