GÜNDEM:
Çayırova'da değişim sürüyor

Çayırova'da değişim sürüyor


Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ilçenin değerine değer katan, geleceğin Çayırova’sını inşa eden projelerle 4,5 yılda 450 Milyon Liralık yatırım gerçekleştirdiklerini ve değişimin devam ettiğini söyledi. Yapmış oldukları her bir projeyle Çayırova’nın ve Çayırova’lıların taleplerini karşılamak için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirten Demirci, değişimin yeni projelerle sürdüğünü belirtti.

HER ALANDA HİZMET

Çayırova’da yaşayan herkesin hayatını kolaylaştıracak, yaşam kalitesini arttıracak, yerinde ve uygun hizmeti verecek bir çalışma sergilediklerini ifade eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, spordan sanata ve daha birçok alanda yatırım yaptıklarını söyledi. 2014 yılından bu güne kadar her bir projeyi çok ince düşünerek hizmete sunduklarını vurgulayan Demirci, 2018 yılının projelerininde hızla ilerlediğini kaydetti.

DEV PROJELER AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Her yıl birçok yeni projeye hayat veren bir sistemle çalıştıklarının altını çizen Demirci, bu hizmet yolunda gece gündüz gayret gösterdiklerini ve Çayırova’nın marka kent olma yolunda büyük bir aşama kaydettiğini belirtti. Bu yolda ilçeye dev yatırımların yapıldığının da altını çizen başkan Demirci, 4 dev vizyon projesinin üçünün hizmete açılacağını söyledi. 4K ile formüle ettikleri projelerden olan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nin açılışına hazırlandıklarını vurgulayan Demirci, modern kültür merkezinin akabinde Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin ve bir sosyal yaşam alanı olan Kent Park’ında açılışının yapılacağını söyledi. 

İLÇENİN PRESTİJİNİ ORTAYA ÇIKARDIK

Çayırova’nın ihtiyaçlarını karşılamanın yanında şehre farklı bir görünüm kazandırmaya da çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şevki Demirci, kentleşme ve kentlileşmeye katkı sağlayacak öncü projelere de yer verdiklerini açıkladı. İlçenin yeniden inşası kapsamında imar noktasında çok detaylı yenilikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Demirci, modern bir Çayırova’nın ön plana çıkması adına şehir estetiğine de ayrı bir önem verdiklerini söyledi. Bu bağlamda prestijli caddelerle büyük bir aşama kaydettiklerini vurgulayan Demirci, yine yapmış oldukları her bir projenin modern bir görünüme sahip olmasına dikkat ettiklerini de vurguladı. 

EĞİTİMDEN SAĞLIĞA, KÜLTÜR SANATTAN, SPORA BİRÇOK ALANDA HİZMET ÜRETTİK

Eğitimden sağlığa, kültür sanattan, spora, ulaşımdan çevreye, altyapıdan üstyapıya belediyenin görevleri arasında yer alan ve görevleri arasında yer almayan bir çok alanda önemli projeler ürettiklerini gönül rahatlığı ile söyleyebildiklerini dile getiren başkan Demirci, "Hizmet yaparken belediyenin işi veya değil demenin doğru olmadığı düşüncesi ile her bir ihtiyacı karşılayacak bir çalışma sergiliyoruz. Bu bizim işimiz veya bu değil demeden, ilçemizin ve kıymetli halkımızın tüm ihtiyaçlarına eğiliyoruz. 

Bu çerçevede Çayırova’mızı daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirmek adına gece gündüz, adeta bir günü ikiyle çarparak çalışıyoruz. Çayırova’mız 4,5 yılda modernleşme yolunda büyük bir ivme yakaladı. Dev ulaşım yatırımları yaptık. Altyapı ve üstyapıda milyonlarca Lira değerinde uygulamalar gerçekleştirdik. 

Gece gündüz yaşayan bir şehir için prestije önem verdik. 15 aşkın caddemizde prestijli caddeler uygulamasını yaparak ilçemize renk kattık. Yine 20’ye yakın kavşağımızda da modern mahalle meydanları oluşturduk. İmkanlarımız ve kaynaklarımız ölçüsünde modern semt konakları inşa ettik. Her bir mahallemizde hizmet veren bu semt konaklarımızın çatısı altında eğitimi, sanatı, sporu, sosyal ve kültürel hizmetleri ve birde sağlık hizmetlerini yerinde bir hizmet anlayışıyla halkımızın, çocuklarımızın kullanımına açtık. 

Bunun yanı sıra yeni spor alanlarımızı da oluşturduk. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, kapalı spor salonları ile spora, sporcuya büyük imkanlar sunduk. Ayrıca her bir parkımızda ve mesire alanlarımızda da birçok spor ve etkinlik alanları oluşturduk" dedi.

İLÇENİN FİZİK DEĞİŞİMİ TAMAMLANIYOR

Bir yandan şehrin ve insanların ihtiyaç duyduğu yaşam standartlarını oluşturmak bir yandan da şehrin fiziki gelişimiyle birlikte şehre kimlik kazandırmak ve geleceğe taşımak adına yeni projelere de yer verdiklerini belirten Demirci, semt meydanlarıyla ilçenin sosyal ve kültürel yaşam alanlarını oluşturduklarını açıkladı. 

2017 yılında 2 yeni semt meydanını hizmete sunarak büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını vurgulayan Demirci, 2018 yılında planladıkları Çağdaşkent Semt Meydanı ve Sosyal Tesisleri büyük ölçüde tamamladıklarını açıkladı. Yine bir diğer Semt Meydanını ise Erişler Mevkiinde yapımına başladıklarını belirten Demirci, şelalesiyle ön plana çıkacak olan bu projeninde yıl bitmeden tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Şehri geleceğe taşıyacak vizyon projeleri ortaya koyarak şehrin sadece makyajına değil fiziki ve sosyal gelişimine ve değişimine katkı sağlayacak bir anlayış çerçevesinde hareket ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu güne kadar yapmış oldukları semt meydanları, semt konakları, kapalı semt pazarları, garaj ve lojistik merkezi, sosyal tesisleri, cirit alanı ve binicilik tesisleri, dev ulaşım yatırımları, köprüler, kavşaklar, prestijli caddeler, kapalı spor salonları, yüzme havuzları, yeni okullar, kültür merkezleri, kent park ve sosyal yaşam alanlarıyla hizmet verdiklerini söyledi. 


Bu yıl tamamlanacak olan semt meydanları, trafik eğitim parkı, uçak park ve daha birçok projelerininde olduğunu söyleyen Demirci, "Çayırova’yı daha yaşanabilir, yaşam standartları yüksek bir şehir yapmak için bu güne kadar yaptığımız tüm yatırımları halkımızın hizmetine sunduk. Fiziki ve kültürel anlamda, eğitim ve sağlık alanında tamamlanmış bir ilçeyi inşa etmek için var gücümüzle çalıştık. Önümüzdeki 6 ay boyunca da hizmetlerimizi tamamlamayı hedefleyen bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz" dedi. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku