GÜNDEM:
Büyükgöz: Eskihisardaki Çay bahçeleri giderayak kiraya verilmiş

Basın mensupları ile yaptığı toplantıda konuşan Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz Marmara Uzmanlara ait çay bahçeleri giderayak kiraya verilmiş” diye konuştu.

Marmara Uzmanlara bakışı ile ilgili de açıklama yapan Büyükgöz, Gebze Belediyesinin 1740 çalışanının 1200’ünün Marmara Uzmanlar çalışanı olduğuna dikkat çekti. Adaylığının açıklanmasının ardından Eskihisar’daki Marmara Uzmanlara ait çay bahçelerinin giderayak birilerine verildiğini de doğrulayan Büyükgöz, “Biz geçmişte üç ay kala bütün ihale ve alımları durdurmuştuk. Şimdi bunların verilmesi gerekir miydi onları konuşmak lazım, kısa süre içerisinde hangi şartlarla verildiğini araştırma şansımız olmadı. Gerekli incelemesini yapıp Gebze halkının menfaatleri ne gerektiriyorsa ona göre karar vereceğiz” dedi.

Büyükgöz, işçi çıkartıp çıkartmayacakları konusunda ise; Arapçeşme ve Barış Mahallesi sosyal tesislerinin nasıl işletileceğine karar verdikten sonra bu sorunun cevap bulacağını açıkladı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Abdullah 5 yıl önce

Hak edene işleri. Teslim edelim Allah içinnnn

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku