GÜNDEM:
Büyükakın: ‘'Mutlu Şehir Kocaeli için çalışmaya başladık''


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük TEMAD Astsubay Emeklileri Derneği Başkanı Bekir Tülü, Kocaeli Artvinliler Birliği Başkanı İmad Erdoğan ve Kocaeli Asayiş Derneği Başkanı Nejdet Sarıoğlu ve yönetimlerini makamında konuk etti. Ayrı ayrı gerçekleştirilen görüşmelerde Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı sunulan tebrikler için teşekkür eden Başkan Büyükakın, görkemli bir büyükşehir markası oluşturmada sivil toplum kuruluşlarıyla hareket edeceklerini vurguladı. “Mutlu Şehir Kocaeli için çalışmaya başladık” diyen Büyükakın, “Tarihi miras ve mimari kimlik yaklaşımımızı, huzurlu ve sağlıklı şehir yaklaşımımızla birleştiriyoruz. Çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve engelliler için hayata geçireceğimiz hizmetlerimizi kentli haklarıyla birleştireceğiz” dedi.

Başkan Büyükakın, Kocaeli Asayiş Derneği yönetimini kabul etti.

“ÖNLEYİCİ VE KORUYUCU PROGRAMLARI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

Sivil toplum kuruluşlarının gençler üzerine yoğunlaşmasından büyük fayda gördüğünü ziyaretlerinde dile getiren Başkan Büyükakın, gençlerin yaşamaktan mutlu oldukları, eğitim ve spor alanlarına rahatça ulaşacakları bir kent için kolları sıvadıklarını belirtti. Bir ülkenin ve kentin sivil toplum kuruluşlarıyla güçlü olduğunu söyleyen Büyükakın, “Seçim sürecinde de ifade ettiğimiz gibi ortak akıl ve katılımcılık anlayışımız bizim en büyük ilkemiz olacak. Ailelere yönelik önleyici ve koruyucu programları hayata geçireceğiz. Şehir yaşamına daha aktif katılımı teşvik edecek, 7/24 erişimle iletişim ve katılım anlayışında yeni bir pencere açacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükakın, Kocaeli Artvinliler Birliği'ni kabul etti.

“BU KONUDA STK’LARA DA SORUMLULUK DÜŞMEKTEDİR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, güvenliğin ve huzurun, bir kent için önemli olduğunu kaydederek “Bu konuda bizlere görev düştüğü gibi vatandaşımıza ve özellikle sivil toplum kuruluşlarına da sorumluluk düşmektedir. Kent kimliğine dönük çalışmaları diğer bir taraftan yürütürken, vatandaşımızın değerlerine sahip çıkma konusunda da çalışmalarımızı yürüteceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı. Birliktelik karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku