GÜNDEM:
Bülent Atasayan'ı kaybettik!

ANAP Kocaeli 18., 19. ve 20. Dönem eski milletvekillerinden,  Bülent Atasayan İzmir'in Çeşme ilçesindeki yazlığında geçirdiği ani kalp krizi sonucu 80 yaşında hayata gözlerini yumdu.

BÜLENT ATASAYAN KİMDİ?

  Gebze Belediye Başkanlığı, Atak Matbaacılık AŞ, Büken Alpet A.Ş.ve Gumtaş, Gitaş Firmaları Ortaklığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Büyük Millet Meclisi XVIII., XIX. ve XX. Dönem Kocaeli Milletvekilliği yaptı.

Gebze'nin yerli ailelerinden Demir Ailesi'nin Büyüklerinden Merhum Halit Demir'in de damadı olan , Oya Demir Atasayan ile evli bulunan Aşkın ve Aşkım Atasayan'ın Sevgili babaları Bülent Atasayan, sırasıyla Gebze  Belediye Meclis üyeliği, Gebze Belediye Başkan Vekilliği yaptı. Daha sonra 1984 yılında Erdal İnönü’nün kurduğu SODEP’den Gebze Belediye Başkanlığına seçildi. 1989 yılında Turgut Özal’ın daveti ile Anavatan Partisi’ne geçen ve ANAP’dan Kocaeli Milletvekili seçilen Bülent Atasayan (80) ,İzmir Çeşme’de  tatilde iken yazlığında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.  

Gebzemizin Değerli Büyükllerinden olan Bülent Atasayan’ın cenazesi 25.. 06.2020 ( Perşembe günü  öğle namazı sonrası Gebze Mustafa Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Osmanyılmaz mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verilecek.

 Merhum'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm Gebzelilere baş sağlığı diliyoruz. YILMAZ IŞIK

Atasayan Ailesi yazları Çeşme'nin Günkent sitesindeki yazlıklarında yaz tatillerini geçiriyorlardı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku