GÜNDEM:
Bir site, caddeyi böyle yuttu!

Gebze Yenikent Mahallesinde Huzur konutları ile Yenikent Sağlık Ocağı'nın üst kısmına yapılan yeni sitenin uzun yıllar cadde olarak kullanılan 2433 nolu sokağın hem kaldırım bölümünü hem de yolun büyük bir bölümünü içine aldığı görüldü.

YOLUN DARALTILMASINA ÇEVRE SAKİNLERİ BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Altına lojistik merkezi yapılacağı iddia edilen Yeni yapılan sitenin yola bu şekilde çıkması ve hatta betondan duvar yapılmasına çevre sekinleri daha ilk günden itibaren çevrede oturan mahalle sakinlerinin büyük tepki gösterdikleri, bu konuda Gebze Belediyesi'nei şikayette bulundukları ancak belediyeden bu konuda herhangi bir uygulama gelmediği gözleniyor.

MECLİS ÜYESİ ADAYI SARIKAYA SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Bu durumu yerinde gören Milli İttifak'ın İYİ Parti kontenjanından Gebze Belediyesi  Meclis Üyesi Adayı olan Recayi Sarıkaya ise şöyle dedi: " Akp Gebze Belediye Başkanı Sayın Adnan Köşker Bu binanın  yolun ortasına yapılırken hiç görmediniz mi?? Senin kapına yüzlerce kişi Şikayete geldi Neden Vatandaşı Dinlemedin ? Yarın öbür gün burada meydana gelebilecek bir kazadan ötürü kim sorumlu olacak?" dedi. 

MAHALLE İÇİNE LOJİSTİK MERKEZİ Mİ GELİYOR?

Gaziler Dağı'nın yamaçlarına uzun sürali inşaat çalışması sonucu yaptırılan ve inşaat sonunda bir caddeye kadar taşan sitenin altına dev bir lojistik merkezinin yapılacak haberlerine de mahalle sakinleri tepki gösteriyor. Binlerce insanın oturduğu yakın çevre için mahalle içine bir lojistik merkezinin kurulması hazırlığının da oldukça rahatsızlık verdiği ifade ediliyor. Bakalım Gebze Belediyesi  daraltılan yol ve lojistik merkezi için ne gibi bir adım atacağı ise mahalle sakinleri tarafından merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. 

Fotoğraf: Milli İttifak'ın  Gebze Belediyesi  Meclis Üyesi Adayı Recayi Sarıkaya, sitenin caddeye bu şekilde taşarak yolu daraltılmasına sert tepki gösterdi. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku