GÜNDEM:
Başkan Büyükakın, ‘'Kocaeli'yi çok sağlam analiz ettik''

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayışma Dernek Başkanı Murat Öztürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, Kent Konseyi Başkanı Adnan Uyar, Servis Araçları Odası Başkanı Ahmet Taşçı ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Didem Turan ve beraberindeki heyetleri makamında ayrı ayrı ağırladı. Oldukça verimli ve samimi bir şekilde geçen görüşmelerde, kentin yönetimine sunulabilecek katkılar ve öneriler ele alındı. Şehrin kimliğinden ekonomisine, gençlik hizmetlerinden esnafların beklentilerine kadar birçok konuda projeler üretilmesine karar verilen görüşmelerde Başkan Büyükakın, “Şehre dair vizyonumuzu içeren plan ve projelerimizi sivil toplum kuruluşlarımızla paylaşacağız” dedi.

“YAŞAM ALANLARINA KADAR HER DETAYI ÇALIŞTIK”

Sivil toplum kuruluşlarının kendi alanlarında proje üretmesinin önemine değinen, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent hedefi için katkı sunmalarının önemini dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’yi çok sağlam analiz ettik. Kent merkezlerinden köylerdeki yaşam alanlarına kadar her detayı çalıştık. Şehrin markasına STK’larımızın katkılarıyla değer katacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak kolay ve zoru aynı anda başaran insan odaklı bir yönetim gerçekleştirmektir. Bu yolda bizlerin en büyük destekçisi kentimizin dinamikleri olacak” şeklinde konuştu.

 

“YENİ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA HİZMET EDİYORUZ”

Üniversitelerimiz, kamu kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm vatandaşlarımızın aktif katıldığı yeni bir belediyecilik anlayışıyla Kocaeli’yi yönetmeye başladıklarını dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Mütevazi, ortak aklı geliştiren, katılımcı, şeffaf, hesap veren, proje bazlı işleyen, vatandaş memnuniyetine odaklı bir yaklaşımla kentimizi yöneteceğiz. Bu bizim sarsılmaz ilkemizdir. Şehirlerin yarışında yeni dünyada Kocaeli olarak rekabet gücümüzü artıracak çalışmalarımızla, insanımızın mutlu olmasını sağlayacağız. Kocaeli’nin sokaklarında, caddelerinde, pazarlarında, evlerinde gençlere, hanım kardeşlerimize, iş insanlarına, sivil toplum mensuplarına, engellilere hasılı toplumun her kesimine yeni bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ediyoruz” açıklamasını yaptı. Birliktelikler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku