GÜNDEM:
Başkan Büyükakın ‘Güçlü Türkiye Engellenemez'

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk Milleti’nin kazandığı demokrasi zaferinin yıldönümü nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir mesaj yayınladı.

Başkan Büyükakın mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti, bugüne dek birlik ve bütünlüğünü yok etmeye yönelik sayısız darbe girişimine maruz kalmış, birçok defa darbeler siyaseti ile geri bırakılmaya çalışılmıştır. Son olarak 15 Temmuz 2016 günü, ülkemizin büyük yükselişini durdurmak isteyenler tarafından düzenlenen vatana ihanet hareketi, dünya darbeler tarihi açısından müstesna özellikler taşımaktadır.

Devletimizin askeri araçları, teknolojik iletişim imkânları milletin bekasına kast edenlerce kullanılmış meclisimiz ve Cumhurbaşkanlığı Külliyemiz bombalanmış, Genelkurmay Başkanımız esir alınmış, Cumhurbaşkanımızın canına kastedilmiştir.

15 Temmuz 2016 günü hainlere karşı, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde dünya darbeler tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir şekilde mücadele eden aziz milletimiz, yalnızca göğsündeki inançla büyük bir metanet, basiret ve vatanseverlik duruşu göstererek bütün dünyaya örnek olmuş, bu onurlu mücadelesiyle, 251 şehit ve 2193 gazi vererek hain darbe girişimini engellemiş, kanlı geceyi demokrasi ve millî irade zaferine dönüştürmüştür.

Halkımızın demokrasiye olan bağlılığıyla verdiği mücadele, dünya darbeler düzeni ve siyaseti için yeni bir dönemin başlangıcı olarak tarihteki yerini almıştır. Bundan böyle Türkiye Cumhuriyeti’nin, cuntacıların, terör örgütlerinin kıskacına alınamayacağı, ülkemiz sınırları içerisinde herhangi bir hain kalkışmanın meşruiyet kazanamayacağı milletimiz tarafından tüm dünyaya açıkça ilan edilmiştir.

Güven duygumuzu istismar ederek dinimize, devletimize, namusumuza ve demokrasimize kast edenlere karşı, asırların tecrübesiyle tek yürek olmayı başaran Necip Türk milleti; milli iradenin, milli beraberliğin, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünün yegâne teminatı olduğunu bir kere daha göstermiştir.

Milli irademize, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı, canlarını siper ederek tarihimizin altın sayfalarına adlarını kanlarıyla yazdıran aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümünde rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Onları acımasızca şehit eden, canlarına kıyan hain terör örgütü FETÖ ve işbirlikçilerini ise unutmamak, unutturmamak ve dünyaya Güçlü Türkiye mesajı vermek için tüm halkımızı Kocaeli Milli İrade Meydanı’na, Vatan Nöbeti tutmaya davet ediyorum” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku