GÜNDEM:
Başkan Bıyık'tan Kurban Bayramı mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak Darıcalıların ve İslam aleminin bayramını kutladı. Bayramda tedbirlere uyulmasını isteyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Mübarek bayram günlerinin, milletimizle birlikte tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramları bir fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz.

Bu yıl maalesef koronavirüs nedeniyle buruk bir bayram geçireceğiz. Siz kıymetli hemşerilerimden bayram süresi boyunca maske, mesafe ve temizlik kuralına dikkat etmenizi rica ediyorum. Kendimizi ve yakınlarımızı korumak için bu bayramda uzaktan bayramlaşalım. Kurban Bayramı için alınan kurallara uymaya özen gösterelim.

Bayram sevincimiz, bayram coşkumuz, acılara, üzüntülere dönüşmesin. Hiçbir şey, insan hayatından daha önemli değildir. Aşırı hızdan uzak duralım ve bayramda trafik kurallarına uyalım. Yüreklere acı salmamak, bayram sevincimize gölge düşürmemek için hep birlikte lütfen daha dikkatli, daha sorumlu davranalım.

Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Bugün olduğu gibi yarın da gece gündüz demeden sizlerin yanında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku