GÜNDEM:
Aygün: MHP'nin Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'tır

Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP, Darıca’da ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. MHP Nenehatun Mahalle Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ta katılırken MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün yaptığı konuşmada “MHP’nin Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’tır. Kendisine sonuna kadar destek olacağız” dedi.

Darıca’da uyumlu çalışmasıyla dikkat çeken Cumhur İttifakı, sahada da birlikte çalışmaya başladı. Cumhur İttifakı’nı oluşturan AK Parti ve MHP, ilk istişare toplantısında bir araya geldi. MHP Nenehatun Mahalle Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantıya AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP Darıca SKM Başkanı Hasan Yeniay ve AK Parti Darıca SKM Başkanı Feramuz Sağlam ile birlikte AK Parti ve MHP’liler katıldı.

AYGÜN: “MUZAFFER BIYIK’A DESTEK OLACAĞIZ”

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, MHP’nin Darıca Belediye Başkanı Adayının Muzaffer Bıyık olduğunu vurgulayarak destek istedi ve şöyle konuştu: “Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde alınan kararlara teşkilatlar olarak harfiyen uyacağız. Liderimizin sözünü yerde bırakmayacağız, Darıca’da Belediye Başkan Adayımız AK Partili Muzaffer Bıyık’tır. Belediye de Cumhur İttifak’ımızın adayı Bıyık’a oy vereceğiz, meclis üyeliklerinde ise MHP’li adayları destekleyeceğiz. Teşkilatçılar ve ülkücüler olarak liderlerimizin aldığı kararların sonuna kadar arkasında duracağız.”

ACAY’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Daha sonra AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, selamlama konuşması yaparak “Bugün burada Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerimizin birlikte organize ettiği ilk toplantıda bir araya geldik. Bundan sonra inşallah el ele, gönül gönüle Nenehatun’dan başlayarak, Darıca’da Cumhur İttifakı olarak ilçenin altını üstüne getireceğiz. Genel başkanlarımızın belirlemiş olduğu, devletin bekası, kırmızı çizgimiz dediği yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Ülkücü kardeşlerimizin desteğiyle inşallah Cumhur İttifakı’nın adayını da belediye başkanı olarak belirleyeceğiz. Ben bütün yol ve dava arkadaşlarıma inanıyor ve güveniyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz bizi zafere ulaştıracak” dedi.

BIYIK: “HEPİMİZ MİLLİYETÇİYİZ”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise yaptığı konuşmada MHP teşkilatlarına teşekkür ederek “Sahaya çıktığımız günden beri, MHP ve AK Parti ilçe başkanımızla süreci birlikte yürütüyoruz. Birçok programı istişare ettik ve bir yol haritası çizdik. Cumhur İttifakı’nı Darıca’da en güçlü şekilde nasıl temsil ederiz, bunun derdindeyiz. Aradaki ufak tefek nüans farklılıkları dışında AK Parti ile MHP’nin hedefleri hep aynıydı. Hepimiz milliyetçiyiz ve hepimiz bu milletin bekasını savunan insanlarız. 15 Temmuz’da, başta Adem başkanımız olmak üzere MHP’ye gönül vermiş herkesle omuz omuza vatan için bir aradaydık. Cumhur İttifakı adayı olmam dolayısıyla şahsıma sizlerden oy istiyorum. Kafalarda soru işareti kalmaması adına şunu net bir şekilde belirtmek isterim ki gittiğimiz her ortamda şahsımın Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu ifade ederek, birlikteliğin zedelenmemesi adına bütün hassasiyeti ve gayreti gösteriyoruz. Burada Cumhur İttifakı’nın ana teması iki ya da üç belediye daha fazla kazanmak değildir. Mesele memleket meselesiyse gerisi teferruattır. Cumhur İttifakı’nın özünde devletin bekası ve memleket meselesi vardır.

HEDEFİMİZ YÜZDE 60’I GEÇMEK

Şahsımın belediye başkanı olup olmamasının hiçbir önemi yoktur. Bundan dolayı Cumhur İttifakı’nın mayasına uygun süreç yaşatmamız gerek ve bu da 31 Mart’a kadar sürmeyecek. Belediye başkanı olunca tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna diye bir şey olmayacak. Allah nasip ederse 5 yıl boyunca Darıca’yı sizlerle beraber yöneteceğiz. Darıca’nın geleceğini hep beraber şekillendireceğiz. Tüm Darıca’nın belediye başkanı olarak yine buralara geleceğiz ve istişare edeceğiz. Ben Cumhur İttifakı’na gönülden bağlı bir kardeşinizim. Bizim amacımız gönüllere girebilmektir. AK Parti ve MHP bu konuda tecrübelidir, sahada sizlerle programlar yaparak beraber çalışacağız. Kızmış, küsmüş arkadaşlarımız varsa gönüllerini alarak Cumhur İttifakı’nın ne olduğunu anlatacağız. Sahada olmaktan ve çalışmaktan asla yılmayacağız. 24 Haziran’da yapılan seçimlerde ittifakımızın oyu 58, 59 bandındaydı. Yapacağımız çalışmalarla Cumhur İttifakı’nın oyunu 60 bandından yukarı çekmekle mükellefiz. 31 Mart gecesine kadar var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku