GÜNDEM:
Atasayan Ailesi taziyeleri kabul edecek

Çeşme'de tatilde iken kalp krizi geçirerek 80 yaşında hayata gözlerini yuman Bölgemizin Büyüklerinden, Duayen Siyasetçi Bülent Atasayan için taziyelerin  24.06.2020 ( Bugün akşam saat 18:00'den sonra Hacı Halil Mahallesi, Atatürk caddesi üzerinde bulunan Çolakoğlu Kız Meslek Lisesi bahçesinde kabul edileceği öğrenildi.

Emekli Kocaeli Milletvekili Bülent Atasayan'ın cenazesi  25.06.2020 ( Perşembe günü) öğle namazına müteakiben Çoban Mustafapaşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Gebze Osmanyılmaz mezarlığındaki aile kabristanında toprağa verilecek. YILMAZ IŞIK

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Ali Kemal 4 yıl önce

Sevgili Arkadaşlarım. Sevgili Büyüğümüz Ağabeyimiz BÜLENT ATASAYAN Beye. ALLAH rahmet eylesin. MEVLAM mekânlarını makamlarını doğruluk ve güzellikleri ile CENNET eylesin. MEVLAM ATASAYAN AİLE sine yapısına dostlarına arkadaşlarına sevenlerine sabır ve tahammüller nasip eylesin… Ateş düştüğü yeri yakar… SİZ varsanız BİZ varız… SELAMLAR – SEVGİLER…. Ali Kemal Aydın…..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku