GÜNDEM:
297 gündür süren Flormar Direnişi sonlandırıldı

Sendikaya üye oldukları için işten atılan ve 297 gündür Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrika önünde devam eden Flormar işçilerinin direnişi, işverenin sunduğu teklifin kabul edilmesiyle sona erdi.

Petrol-İş Sendikası avukatına Flormar avukatları tarafından 297 gün süren direniş boyunca ilk defa yazılı bir teklif ulaştırılırken, Flormar tarafından işçilerine 12 maaş sendikal tazminat, boşta geçen süreler için de 4 maaşlık bir ödeme teklif edildi. Flormar’ın yazılı teklifini olumlu bulan işçiler bu talepler etrafında karşı bir yazılı teklifin iletilmesini konuştu.

İşçilerle yapılan toplantıya 73 işçi katılırken, yapılan direniş oylamasında 73 işçinin 20’si teklife hayır dedi. 53 işçi ise evet dedi. Böylece 297 gündür direnen ve adım adım zafere yürüyen Flormar İşçileri’nin direnişi 12 maaş sendikal tazminat, boşta geçen süreler için de 4 maaşlık bir ödeme sonucunda son buldu. Çıkartılan  İşçiler ise işe iade edilmedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku