GÜNDEM:
16 Ocak Basın Onur Günü kutlandı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetimizin ilan edilmesinden önce 16 Ocak 1923 te ilk ve tek basın toplantısını  İzmit' Kasr-ı Hümayun da  gerçekleştirmesi onuruna her yıl Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından kutlanılan 16 Ocak Basın Onur Günü bu yıl da İzmit'te kutlandı.  Tören öncesi Gazeteciler, saat 09:00'da İzmit Garı yanıında buluşarak daha sonra Kültür tepesindeki Atatürk anıtına giderek çelenk bıraktılar, Saygı , Duruşu ve İstiklal Marşımızı okudular. 

KOGACE Başkanı Cemal Kaplan günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. 

Törende Usta Gazeteci Yavuz Donat'a onur plaketini Vali Aksoy ile Büyükşehir Başkanı Büyükakın takdim ederek tebrik ettiler.

Kasr-ı Hümayun da tören

Kasr-ı Hümayun da KOGACE Başkanı Cemal Kaplan ve yönetiminin organizasyonundaki törene Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, AK Parti Kocaeli İl başkanı Mehmet Ellibeş, onur konuğu olarak Usta Gazeteci Yavuz Donat, İldeki resmi kurum müdürleri, STK başkan ve Temsilcileri ile gazeteciler hazır bulundu. Cemiyet Başkanı Cemal Kaplan'ın açılış konuşmasını yapmasının ardından sırasıyla prootokol konuşmaları yapıldı, gaünün anlam ve önemine binaen temsili basın toplantısında hazır bulunuldu. ve daha sonra  emeği geçen gazetecilere plaketleri sunuldu. Buradaki törenlerin ardından bu akşam saat 19:00'da gazeteciler onuruna Gölcük yolu üzerindeki  Tryp By Wyndham Otel'de protokolün de katılacağı Basın Balosu yapılacak. 

Büyük Önder Atatürk'ün basın toplantısını gerçekleştirdiği Kasır'daki aynı yerde temsili basın toplantısı yapıldı. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Dünyada bir ilk: Bu yöntemle kısırlaştırma...
Köpeklerde ötenazi sorununun önüne geçmek, kısırlaştırmanın ekonomik maliyetini düşürmek ve hayvan...

Haberi Oku