Zirve Turizm kendi şoförlerine hizmetiçi eğitim verdi

Bölgemizde, Personel Taşımacılığı, Kurye Hizmetleri, Öğrenci Taşımacılığı, Özel Gün Taşımacılığı, VIP Taşımacılık ve Organizasyon Taşımacılığı için 7 büyük taşımacılık firmasının bir araya gelerek kurdukları  Zirve  Turizm kendi araç sürücülerine  kapsamlı eğitim vermeye başladı.

Zirve Turizm Yönetimi birarada görülüyor.

Çayırova  Belediyesi Sosyal Tesisileri’nde bugün bir sabah kahvaltısı ile başlayan programa, Zirve Turizm’in üstdüzey yöneticileri Eyüp Develi ( Develi Turizm), Hasan Hacıoğlu (Trakya Turizm), Naim Gülhan (Özgülhan Turizm), Yekta Türker ( Türker Turizm),  Cevat Seyran (Seyranlar Turizm, Metin Çakmak (Çakmak Turizm,  Bilal Acar (Acarlar Turizm) ile Zirve Turizm Firmasında görev yapan 65 araç sürücüsü ve onlara eğitim verecek olan İş Güvenliği uzmanları ve basın mensupları katıldı.

Zirve Firması şoförleri önce kahvaltı yapatı ardından eğitime geçti.

Zirve Turizm Yönetimi ve firma şoförleri eğitim öncesi basın mensuplarına toplu poz verdi.

ZİRVE TURİZM İŞE HIZLI BAŞLADI

Bu yılın ocak ayında  bölgemizdeki 7 dev taşımacılık firmasının ortak olarak kurdukları Zirve Turizm, Gebze Gaziler mahallesi Issıkgöl caddesi N0: 138/72’de bulunan Gökçe Vizyon Plaza’daki kendi yerinde işe hızlı başladı. Personel Taşımacılığı, Kurye Hizmetleri, Öğrenci Taşımacılığı, Özel Gün Taşımacılığı, VIP Taşımacılık ve Organizasyon Taşımacılığı için günümüzde yolculara en konforlu ve rahat yolculuk yapılmasını sağlamak için yola çıkan Zirve Turizm işe araç sürücülerine yolculara karşı davranış, güvenli yol sürüşü, psikoteknik eğitiminden oluşan biir dizi eğitim programını devreye soktu.

 Bugün sabah kahvaltısının ardından Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nin üst katında başlayan eğitim programında İş Sağlığı ve Güvenlik Uzmanları,  Zirve Turizm araç sürücülerine kapsamlı eğitim sunacak.

Eğitim alan firma sürücülerine eğitim sonunda birer de Eğitim Sonu sertifikası verilecek. 

Zirve Turizm Yönetim kurulu bu konuda yaptığı açıklamada, güvenli ve yolculuğun en önemli husus olduğunun altını çizerek bu anlamda  Zirve Turizm olarak hiizmet içi eğitim seminerlerinin devam edeceğini bildirdiler. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku