Yenikentliler : ' Pazarımızı geri istiyoruz!'

Önceki Dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in zamanında alınan Meclis kararı ile Mevlana'da kurulan kapalı pazar yerinin tamamlanmasının ardından Cuma Pazarı, pazartesi Pazarı gibi  diğer semt pazarları gibi kaldırılan ve kaldırıldıktan sonra Tatlıkuyu'ya taşınan Gebze Yenikent Cumartesi Pazarı'nın tekrar eski yerine kurulması isteniyor. Yenikent mahallesi sakinleri; " Bizim pazarımızın ne trafiğe ne de bir başka şeye olumsuzluğu yoktu, pazarımız Cuma Pazarı ile diğer pazarlarla ilgili alınan kararların kurbanı oldu. Yani arada kaynadı.Biz  bu yanlıştan dönülüp pazarımızın cumartesi günleri  tekrar buraya kurulmasını istiyoruz" diyerek  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e bir çağrıda bulundular.

PAZARCILAR ODASI VE PAZARCILAR DA İSTİYOR

Konu iile ilgili görüşünü aldığımız Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş da; " Bu husus gündemimiizde vaar. Mahalle sakinlerimiz kaaldırılan pazarın tekrar aynı yerine kurulmasını istiyorlar. Ekseriyetle genel istek bu. Bu konuyu  Gebze Belediyesi'ne götüreceğiz" derken, Gebze Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır da," Mahalleli istiyor bunu görüyoruz. Bizim için fark etemez olsa iyi olur. Zira pazar kalkınca pazarın kalkması bburadaki markeetlere yaradı vatandaşa değil. Belediye yönetimi karar alsın biz ertesi hafta pazarımızı kurarız oraya" şeklinde konuştu.

CUMARTESİ GÜNLERİ KURULAN GEBZE YENİKENT PAZARINIIN MAHALLEYE FİZİKİ BİR ENGELİ YOKTU.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku