Yenikent PTT Şubesi bir başka bahara kaldı!

Kocaeli PTT Başmüdürü Adnan Sert ve beraberindeki birim müdürleri, bir PTT Şubesine ihtiyaç duyulan Gebze Yenikent mahallesini ziyaret ettiler. Yenikent'te Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş'ı ziyaret eden PTT yöneticileri, daha sonra mahallede PTT Şubesi olabilecek yerleri gezerek ön bilgi aldılar. PTT yöneticileri ziyaretten sonra Gebze Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş'a, Yenikent'e PTT şubesi için 2019 yılı bütçelerinin uygun olmadığını ancak bu hususu  2020 de plana alabilecekleri sözünü verdiler.

AKTAŞ: "SÖZ ALDIK ANCAK BU YIL İÇİN DEĞİL!"

Kocaeli PTT Başmüdürü Adnan Sert ve beraberindeki birim müdürlerinin mahallesine yaptıkları ziyareti değerlendiran Yenikent mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş: " Kocaeli PTT Başmüdürümuz sayin Adnan Sert bey ve birim müdürleriyle ,Yenikent Mahallemizdeki Postane ihtiyacı için başvurumuzu değerlendirmek üzere muhtarlığımızı ziyaret ettiler ,2019 yılı için bütçelerimiz uygun değil ama 2020 de plana alabiliriz sözü alındı. Yani biz söz aldık ancak bu yıl için değil. Vatandaşlarımızın mağduriyetini önlemek için diğer çözümleri ileride değerlendireceğiz." dedi. YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku