Vatandaşlar dün alışverişe  böyle hücum etti!

4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi dün vatandaş kurulan pazar yerleri ile marketlere hücum edince  bir çok yerde  kalabalık yaşandı, özellikle marketlerin girişlerinde uzun kuyruklar oluştu.

MARKETLERİN: "PAZARTESİ VE SALI DA BELLİ SAATLERDE  AÇIĞIZ" UYARISINI DİNLEYEN OLMADI

4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi Gebze'de kurulan pazarların özellikle akşam saatlerinde kalabalık olduğu gözlenirken, pek çok market önünde de  vatandaşlar son gün alışverişi için uzun kuyrukları oluşturduğu gözlendi. Market görevlilerinin ; " Pazartesi ve Salı günü de açığız. O  zaman da gelebilirsiniz" tavsiye ve uyarılarna ise vatandaşların pek aldırmadıkları ve alış veriş için uzun kuyruklar oluşturdukları gözlendi.  Dün kurulan Gebze Mevlana Kapalı Pazar yerinde de iğne atsanız yere düşmeyecek nitelikte bir kalabalık vardı. Burada sosyal-mesafe konusunda sık sık ciddi bir sıkıntının yaşandığı da gözlendi.Alışveriş için araçları ile gelen vatandaşlar için açılan otoparkın ise tamamen dolduğu da görüldü.

En tenha ve rahat pazar yeri ise Gebze Yenikent'te kurulan Yenikent Semt pazarı oldu. Burada alışveriş için çıkan vatandaşlar sosyal-mesafe kurallarına uydukları da görüldü.

Mevlana Cuma Pazarı dün...

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku