Sultan Orhan'da güvenlik toplantısı

Gebze Kaymakamlığı tarafından mutad olarak mahalleler genelinde vatandaşların katılımı ile gerçekleşen güvenlik toplantılarının sonuncusu Sultan Orhan mahallesinde yapıldı. Toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, SYDV Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hzimetler Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, İSU Müdürü Burak Kızılöz, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Sultanorhan Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayar ve Sultanorhan Mahallesi sakinleri katıldı.

Toplantının başında bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler “ İçişleri Bakanlığımızca vatandaşla buluşma ve güvenlik toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede, farklı bir mahallede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, iletemediğiniz sorunları dinlemek, çözüm bulmak için buradayız. Bu güzel Ramazan gününde buraya gelerek toplantımıza katılım sağladınız. Şimdiden toplantıya geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” sözleriyle toplantıya giriş yaptı.

Daha sonra devam eden toplantıda, mahalle sakinleri tarafından iletilen talepler ve sorunlar ilgili kurum müdürleri tarafından not alındı. toplantı dilek ve temennilerin ardından son buldu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku