Skate Park'ta ilk test Gebzeli gençlerden

Gebzeli gençler ve çocukların talebiyle Yenikent Mahallesi 2433 sokakta yapımına başlanan ve çalışmaların son aşamaya geldiği Skate (paten/kaykay park) Park’ın ilk testini de yine mahalleli çocuklar yaptı. Gençlerin talebi üzerine Başkan Büyükgöz’ün talimatıyla yapımın 1700 metrekare alan üzerinde başlanan Mutlukent’teki Skate Park’ta incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla da bir süre sohbet etti.

GENÇLER İSTEDİ BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Parkurların büyük ölçüde tamamlandığı Skate Park’ın tadını paten ve kaykaylarıyla daha şimdiden çıkarmaya başlayan gençlerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Çocuklar ve gençler parkın keyfini daha şimdiden çıkarmaya başlamış. Tamamlandığında daha da güzel olacak. Az kaldı…” ifadelerini kullandı. Parkın keyfini çıkarmaya başlayan gençler de Başkan Büyükgöz’e çalışmaların hızla tamamlanmasından ötürü teşekkür etti.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku