Sarkuysan Ailesi  piknikteydi

Bölgemizin güzide sanayi kuruluşlarından Osmangazi'de faaliyet gösteren Sarkuysan Eloktrolitik Bakır Sanayi A.Ş.  her yıl olduğu gibi bu yıl da  çalışanları için  nezih ve yemyeşil bir ortamda piknik organizasyonu düzenledi. Pazar günü Çayırova Cam fabrikalarının bulunduğu  Sosyal Tesisleri sahasında  çınar ağaçlarının altında gerçekleşen piknik organizasyonunda Sarkuysan Camiası mensupları ve aileleri gün boyunca gönlünce eğlendi, çocuklar için palyaço gösterileri ve çeşitli yarışmalar yapıldı.

SİHİRBAZ MENTO EŞLİĞİNDE GÜZEL DAKİKALAR GEÇİRİLDİ

Sarkuysan pikniğinde  en çok eğlenen çocuklar oldu. Aileler yemyeşil ağaçlar altında serinde ve gölgede  güzel vakitlerini geçirirken, çocuklar için de  hava ile şişirilmiş oyun parkları kuruldu, çocuklar buurada tırmanma ve zıplama hareketleri yaptı, ayrıca ünlü İlüzyonist Sihirbaz Mento da piiknik programına katılarak  hem çocuklar için hem yetişkinler için yarışmalar düzenledi, ilüzyon gösterimi sundu.

Sabah kahvaltısı ile başlayan program öğlen yemeği ile devam etti ve gün boyunca  pikniğe katılan ailelere, ayrıca meyve ve dondurma ikramı da yapıldı.

Sarkuysan fabrikasının piknik organizasyonuna Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi A.ş. Genel Müdürü Sevgür Arslanpay da gelerek aileleri tek tek dolaştı ve kendilerine iyi eğlenceler diiledi.

YILMAZ IŞIK

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku