Sanayici ve Öğrenci İftarda buluştu

Ramazan dolayısı ile Gebze Teknik Üniversitesinde(GTÜ) öğrencilere Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi yönetimi katkıları ile bir iftar yemeği organizasyonu yapıldı. İftar yemeğine Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, OSB yönetim kurulu üyeleri, OSB çalışanları, OSB üyesi sanayicileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

GTÜ Personel yemek hanesinde gerçekleştirilen iftar yemeği Kuranı Kerimden ayetlerin okunması ile başladı. Birlikte açılan oruçların ardından, çay ve sohbet eşliğinde organizasyon sonlandı. Üniversitenin sınav haftasına denk gelen iftar organizasyonuna öğrenciler tarafından katılım yoğun oldu. Sanayicilerin öğrenciler ile iftar organizasyonunda bir araya gelmesi öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku