Sabit Pazar yerini parsellemişler!

ARTIK YETER

"Bu harita da bulunan yer gebze Cumhuriyet mah bilge ilköğretim okulunun yanında bulunan yeşil alan sabit Pazar, spor kompleksi ve kıreş gibi toplum yararına kulanılması gereken tek boş alan kalmıştı burayıda parseleyip birilerine vermiş.  gebze Belediyesi bu gün yeni öğrenmiş bulunmaktayım. Beylikbağı sabit halk Pazar’ı olacak bu yeri geri almak için lütven destek istiyorum sizlerden. Yeter artık her yeri satdılar burayı geri alalım bu parselasyon iptal edilene kadar bu durumu protesto etmek için herkes elinden geleni yapmalı. Özelikle siviltoplum önderleri sevgili basınımız susmayın muhtarlarım bu duruma tepki koydu onlarında bilgisi yokmuş daha önceden 2017 yılında gebze belediyesi bu yeri parsellemiş bunun iptalini mutlaka yaptırmamız gerek kamu oyununun takdirine sunarım saygılarımla gebze CHP meclis üyesi Erhan Bölük"

ESKİ MECLİS ÜYESİ BOSTAN ESKİ MECLİS ÜYELERİNE İŞARET ETTİ

Bu konuya Gebze Belediyesi Eski Meclis Üyesi Fahrettin Bostan şu görüşü belirtti:"Sayın meclis üyem 2017 yılında parsellenmiş olan bu yerden o gün chp imar komisyonunda hangi arkadaşınız varsa onun bu parselasyondan haberi mutlaka vardır neden itiraz etmemişler bunu mutlaka araştırmalısınız grup sözcünüz av sayide hanımla bu konuyu görüşmelisiniz saygılar kolay gelsin!"

Bazı vatandaşlar da yerin kurtarılması için imza kampanyası toplanması için harekete geçilmesi werektiğini ifade ettiler..

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku