Pelitli sakinlerine tapuları verildi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tapu dağıtım törenlerine ara vermeden devam ediyor. Mahallelerdeki tapu sorununu çözmek üzere çalışmalara hızla başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, imar uygulamalarının tamamlandığı bölgelerdeki hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle teslim ediyor. Geçtiğimiz gün Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlenen tapu teslim töreninde imar uygulamasının tamamlandığı Pelitli Mahallesi GK 6 Konut Bölgesi’ndeki hak sahiplerine tapuları protokol tarafından takdim edildi.

GENİŞ KATILIM

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, birim müdürleri, meclis üyeleri ve hak sahipleri katıldı.

KÖYLERİN TAPU SORUNUN ÇÖZECEĞİZ

Programın açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bugün burada yine bir tapu dağıtımını yaşamış olacağız. Bugüne kadar sizlerin yıllardır özlemle beklediği çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla 1 milyon 250 bin metrekare alanın tapuları dağıtılmış olacak. İlerleyen süreçte köyler bölgesinin yüzde 75’inin tapu sorununu çözmüş olacağız. Bu çalışmalar aşkla ve şevkle sizlere ulaştırılıyor. Bizim vazifemiz sizi memnun etmek” ifadelerini kullandı.

125 HEKTARLIK ALANDA İMAR ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Başkan Büyükgöz’ün ardından haziruna hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Zinnur başkanımızı tebrik ederim. İşin özü aşkla çalışmak tam da bu çalışmaları anlatıyor. Belediyeler çalışır. Belediyeler halka ait kurumlardır. Bu milletin evleridir. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. 125 hektarlık alanda imar çalışmaları tamamlandı. Köylerde yüzde 47’lik imar çalışması tamamlandı. Böyle kolay kolay söylenir ancak bu çalışmaların arkasındaki emeği biz biliyoruz. Devlet halk için vardır. Halk yoksa bütün bu kurumlara ihtiyaç yoktur.Onun için Şeyh Edebali’nin sözü olan insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle hareket ediyoruz. Varlık sebebimizi unutmadan çalışmaya devam ediyoruz. Gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz. Aşkla çalışan başkanımızı tebrik ediyorum. Burada birçok mutluluğa birlikte şahit olacağız” dedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de yaptığı kısa selamlama konuşmasında tapularına kavuşan vatandaşlara hayırlı olsun temennilerini iletti. Konuşmaların ardından hak sahiplerine tapuları ve hediyeleri protokol tarafından takdim edildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku