ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Gebze E-5 karayolu üzerinde kurulu bulunan Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Ayaydın, iş ortağı Murat Koç ve Çarşı Müessese Müdürü İsmail Koç hafta sonu yerel basın temsilcileri ile bir araya geldiler.

Gebze Mobilyacılar Çarşısı yönetim kurulu başkanı Erdal Ayaydın  yaptığı  konuşmada şunları söyledi:

“ Tek bir kapıdan girerek 20 bin metrekare kapalı alanda 45 farklı mobilya mağazasını bir arada bulabileceğiniz, kalite, fiyat araştırması yapabileceğiniz, kıyaslama yapabileceğiniz bir ikinci mekan yok. Mobilya almak isteyenler kalite, cazip fiyat garantisi ile 45 esnafımızın hizmet verdiği Mobilyacılar Çarşısında binlerce çeşit üründen hem bütçelerine, hem de zevklerine uygun ürünleri beğenip alabilme imkanına sahipler.”

BİZDEN ÖNCEKİ SORUNLARI ORTADAN KALDIRDIK

45 esnafımız ve bizim idari kadromuzla birlikte 100’ün üzerinde kişinin istihdam edildiği Gebze Mobilyacılar çarşısı tüketici için büyük imkanlar sağlamakta. Uzun bir geçmişi olmasına rağmen yönetim anlayışı ile ilgili sıkıntılar nedeniyle istenilen performansı veremeyen çarşımız 2 buçuk yıldır bizlerin yönetiminde. Bizden önce yaşanmış olan sorunları ve müşteri şikayetlerini elimizden geldiğince ortadan kaldırdık.

20 BİN ZİYARETÇİMİZ VAR

Bugün ayda 20 bin kişinin ziyaret edip gönül rahatlığı ile alışveriş yapabildiği bir çarşı haline gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu rakama düğün salonlarımız dahil değildir. Hem ben hem ortağım mesaimizin büyük bölümünü çarşının içinde geçiriyoruz. Hem kiracımız olan esnafımızın hem de ziyaretçilerimizin rahat ve konforlu bir şekilde alışveriş yapmalarına olanak sağlıyoruz. “

İKİ ADET DÜĞÜN SALONU VAR

Yaklaşık iki yıl evvel bölge halkının hizmetine açtığımız iki düğün salonumuzla hayatlarının kalan kısmını birlikte yaşamaya karar veren çiftlerimizi ve onların sevdiklerini ağırlıyoruz. 1200 kişilik ve 800 kişilik iki salonumuz bölgemizde gerçekleşen cemiyetlere ev sahipliği yapıyor. Teknolojinin son imkanları ile donatılmış düğün ve konferans salonlarımız genç çiftlere çok cazip imkanlar sunuyor. Düğün salonlarımız ve Çarşımızın ulaşımının kolay olmasının yanında çok geniş bir otoparkı bulunuyor.

ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Mobilya piyasası gerçekten çok zor. Bu nedenle tüm özverimizle müşterinin memnuniyeti odaklı bir sistem oluşturduk. Takdir edersiniz ki 45 esnafın faaliyet gösterdiği bir çarşıda müşteri ile esnaf arasında yaşanabilecek gelişmelerden bilgimizin olması müşterimizin bize yapacağı müracaatlarla doğru orantılıdır. Göreve geldiğimiz dönemden kısa süre öncesine kadar olan sorunlar dahil bu güne kadar çözüme ulaştırmadığımız tek bir şikayet yoktur. Yeter ki yaşanan sorun müşteri veya esnaf tarafından yönetime bildirilsin.

MÜŞTERİ HATTI 0262 653 40 79

Bu numaradan tüm müşterilerimiz ve ziyaretçilerimiz bizlere ulaşabilirler. Biz Gebze Mobilyacılar çarşısı olarak Gebze’ye ve bölgemiz halkına hizmet etmekten, kaliteyi en uygun fiyatlarla tüketiciye ulaştırmaktan ve bize gösterilen ilgiden oldukça mutluyuz.”

HER KESEYE UYGUN MOBİLYA

Özellikle yeni evlenecek çiftlere yönelik yeni konsept ürünler ile tüm esnafımız hazırlıklarını tamamladı. Bizde yeni yıla ve kış sezonuna hazırız. Bu kadar iddialı olduktan sonra bizler Gebze Mobilyacılar Çarşısı olarak Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova ve civarındaki vatandaşlarımızı bize misafir olmaya bekliyoruz. Gelsinler refah bir ortamda, mobilya sektörünün en kaliteli en şık ürünlerini en cazip fiyatlarla satın almanın keyfini yaşasınlar. Kaliteyi ve fiyatları kıyaslasınlar. Bu çarşı Gebzelilerin bizlerin görevi ise onlara güler yüzlü hizmet anlayışımız ve GMÇ güvencesi ile evlerini, iş yerlerini zevklerine göre dayayıp döşeme imkanı sunuyoruz.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku