Nergiz'in Hayali Gerçek Oldu

Zabıta Üniforması Nergiz’e Çok Yakıştı

Küçük Nergiz’in hayalini, Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdi. Şehit İlker Ağaçay İlkokulu 4/D sınıfının özel öğrencisi Nergiz Yalçın, zabıta olma hayaline kavuştu. Zabıta olma hayalini sınıf öğretmeni Ümit Kahraman ile paylaşan Nergiz’in bu talebini öğrenen Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, bu hayali gerçekleştirmek üzere harekete geçti.

Özel olarak hazırlanan zabıta üniformasını kendisine getiren zabıtaları karşısında gören Nergiz, bu sürpriz karşısında oldukça sevindi.  Zabıta üniformasını giyen Nergiz Yalçın isimli öğrenciyi, zabıta personelleriyle birlikte ziyaret eden belediye başkan yardımcısı Selamet Güner, önceden belirlenen programı nedeniyle şehir dışında olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün selam ve sevgilerini iletti. Başkan yardımcısı Güner, Başkan Büyükgöz’ün gönderdiği hediyeleri de özel öğrenci Nergiz Yalçın’a takdim etti.     

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku