Matchcolors'da hak sahipleri tapularına kavuştu

Match Gruop tarafından yapılan Gebze’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde hak sahiplerine tapuları dağıtıldı. 90 dairelik proje, yapım hızı ve kalitesi ile Gebze’nin örnek projeleri arasında yer alıyor.

Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Match Plaza da yapılan tapu teslim törenine GTO Başkanı Nail Çiler, GEBZESİAD Başkanı Caner Pesen, TGF Başkan Yardımcısı Levent Altun, gazeteciler ve hak sahibi vatandaşlar katıldı. Match Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Cihad Demirtaş, pandemi koşullarında başladıkları projeyi zamanından önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, yeni ve sağlıklı evlerin hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

DEMİRTAŞ: ZOR BİR SÜREÇTİ, BAŞARDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Gebze’nin en büyük ve en kapsamlı kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiren Match Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, “Osmanyılmaz Mahallemizde ki Matchcolors evleri, hem şirket olarak bizim ilk kentsel dönüşüm projemiz oldu, hem de Gebze’nin en büyük dönüşüm işine imzamızı attık. Pandemi koşullarında temelini attığımız, yaklaşık 15 ay gibi kısa bir sürede tamamladığımız 90 dairelik projemizde, artan maliyetler ve hesapta olmayan aksiliklerle mücadele ettik. Ancak, tüm bu zorlukları firma olarak kendimiz üstlenerek, hak sahiplerini mağdur etmeden, zamanından da önce tapularını teslim ettik.

Zor bir süreçten geçtik ama zoru başardığımız için mutluyuz” dedi. Match Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harun Eyüboğlu’da, dönüşüm işinin, çok sayıda hak sahibi ile çalışmanın zorluğuna dikkat çekerek, “İş yapmak zordur, pandemi koşulların da kentsel dönüşüm işi yapmak da zordur, ama tüm bunlardan en zoru Gebze’de kaliteli ve güvenli dönüşüm işi yapmak çok daha zordur. Zorluklarla mücadele etik ve başardığımız için mutluyuz, hak sahiplerine hayırlı olsun” dedi.

ÇİLER: SİZ DÖNÜŞÜM YAPIN, BİZ HEP YANINIZDA OLURUZ

Tapu teslim törenine katılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze’de dönüşüm işinin zorunluluk olduğuna vurgu yaparak, “Gebze’de çok sayıda sağlıksız bina olduğunu biliyoruz, özellikle 1999 depremi öncesinden kalan yapılarda sorunlar var. Bölgemizde bir zorunluluk olarak gördüğümüz dönüşüm işinde yer alan, hak sahiplerine zamanında ve sağlıklı binalar teslim eden yüklenici firmaları her zaman desteklemeye ve yanlarında olmaya hazırız. Gebze’miz de bu anlamda ilk büyük projeyi hayata geçiren Match Group yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyorum. Yeni ve sağlıklı yapıların hak sahiplerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

GEBZESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Caner Pesen, il olmayı hak eden Gebze’nin, böylesi örnek projelere ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Büyükşehirli İl olacak Gebze’nin böylesi yaşam alanlarına da ihtiyacı olacak. Gebze’nin en kapsamlı dönüşüm projesini hayata geçiren Match Group’u tebrik eder, hak sahiplerine ve yüklenici firmaya hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Levent Altun'da Gebzeli bir gazeteci olarak, Gebze’de hep olumsuz haberler yapmak değil de böylesine güzel haberlere de yer vermek istediklerini belirterek, yapılan projenin Gebzemize hayırlı olmasını diledi.

Hedef Tv ve Hedef Gazetesi Sahibi Nihat Yıldırım ve Anibal Gazete Sahibi İrfan Yormaz'da projenin önemine vurgu yaparak, Gebze’de dönüşüm işinin hayati öneme sahip olduğunu, böylesi örnek çalışmaların sayısının artmasını temenni ederek, Matchcolors evlerinin hak sahiplerine, Match Gruop ve Gebzemize hayırlı olmasını dilediler. Yapılan konuşmaların ardından hak sahiplerine tapularının verilmesi ve hatıra resim çekimi ile tören sona erdi.

GEBZELİ PİLOTTAN TEBRİK

Matchcolors evlerinin hayata geçmesinde toprak sahibi olarak sorumluluk alan ve tapu dağıtım töreninde maliklerle buluşan Gebze’nin ilk formula3 pilotu Sümeyye Ayan, tapu dağıtım törenine katılarak, projenin hayata geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayan, “Her bir hak sahibi komşumuz, arkadaşımız dostumuzdur. Çocukluğum bu insanlarla geçti. Şimdi daha sağlıklı ve modern binalarda yaşamlarını sürdürecek olmaları bizim içinde mutluluk verici. Match Group Yönetimine bu projede gösterdiği özveri için teşekkür ediyorum. Tüm komşularımıza yeni evlerinde, sağlıklı ve huzur dolu yaşam geçirmelerini diliyorum” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Başkan Büyükakın, Cumaköy’ü ziyaret etti
Başkan Büyükakın, Gebze Cumaköy’ü ziyaret ederek 7’den 70’e herkesle hasbihal etti.

Haberi Oku